VAHŞET GİBİ KAZA!

TEM Otoyolu Körfez Kirazlıyalı mevkii’nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 29 yaşındaki oto çekicinin sürücüsü Erdinç Gökçimen son yolculuğuna uğurlanacak

Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Özlem Ayna’nın kullandığı otomobil arızalandı. Ayna, otomobili sağ şeride çekip oto kurtarıcıyı aradı. Adrese gelen oto kurtarıcı Erdinç Gökçimen, arızalanan otomobili yüklemek için çalışma başlattı. O esnada arkadan gelen tır otomobile, ardından da kurtarıcıya çarptı. Otomobil sürücüsü Özlem Ayna ve Erdinç Gökçimen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Özlem Ayna’nın Körfez’de bir anaokulunun müdürü olduğu, 41 yaşında ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Koçked Yönetim Kurulu feci kazada hayatını kaybeden meslektaşlarına başsağlığı mesajı yayınladı. O mesajda şu ifadelere yer verildi. ; Değerli meslektaşlarımızdan Özlem AYNA’nın ölüm haberi hepimizi derinden üzdü. Hocamıza Allah’tan rahmet, çok değerli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Koçked Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Gök

Kazada hayatını diğer kişi Erdinç Gökçimen henüz 29 yaşında idi. Çevresinde oldukça sevilen isimlerden olan Erdinç Gökçimen’in ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Erdinç Gökçimen bugün Derince Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehitlik Mezarlığında toprağa verilecek.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)