2023’ÜN EN BAŞARILI 2. BAŞKANI

Sonar Araştırma, yapmış olduğu ‘YEREL SEÇİMLERE DOĞRU RAPORU’ araştırmasını bugün kamuoyunla paylaştı. Sonar Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını belirledi. Buna göre Cumhur İttifakının en başarılı 10 büyükşehir belediye başkanları araştırmasında,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın 2. sırada yerini aldı.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKAKIN, GÖNÜLLERDE
Göreve geldiği günden bu yana uyguladığı sosyal belediyecilik anlayışıyla örnek projeler ortaya koyan, insan odaklı hizmet yapan ve üreten, Kocaeli halkının sevgisini ve saygısını kazanan ‘Gönül Belediyeciliğini’ Kocaeli halkına yaşatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sonar Araştırma şirketinin ‘YEREL SEÇİMLERE DOĞRU RAPORU’ araştırmasında Cumhur İttifakının en başarılı 10 büyükşehir belediye başkanları araştırmasında,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın 2. sırada yer aldı.
GENEL SEÇİM SONUÇLARINDA DA %99 BAŞARI GÖSTERMİŞTİ
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde,  seçim öncesinde yapılan araştırmalarda seçim sonuçlarına en yakın tahminleri ile bilinen SONAR, seçimin ikinci tura kalacağını göstererek ve ilk turda Erdoğan’ın oy oranının daha yüksek olacağını ve seçimin Erdoğan tarafından kazanılacağını açıklayan 3 firmadan biriydi.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)