2021 YILINDA YARIM BIRAKILAN SPOR KOMPLEKSİ ŞİMDİ BEDO İNŞAAT’A EMANET

Yapımına 2021 yılında başlanan Yasakdüzü spor kompleksi, müteahit firmanın iş bırakmasının ardından 30 Mayısta yapılan ikmal ihalesini Gölcüklü Bedo inşaat alarak kompleksin yapımına hız verdi.
YARIM KALAN PROJENİN TAMAMLANMASI İÇİN İHALE YAPILDI
Gölcük Hasaneyn Yasakdüzü’nün eşsiz doğal güzellikleri arasında 2021 yılında yapımına başlanan ve yüzde 10’u tamamlanan spor tesisinde müteahhit firmanın işlemleri tasfiye edilmişti. Çalışmalara bir süre ara verilen projenin tamamlanması için Gölcük Belediyesi 30 Mayıs Salı günü saat 14.30’da ikmal ihalesi düzenledi. İhaleyi Gölcüklü firma olan Bedo İnşaat aldı.  Gölcüklü genç iş insanı Akif Kahraman’ın sahibi olduğu Bedo inşaat okul onarımları ile Gölcük’e katma değer kazandırmasının yanı sıra bugüne kadar yaptığı 72 daire ile Gölcük’lülerin güvenini kazandı.
BEDO İNŞAAT GÜVENCESİ İLE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
Hasaneyn Yasakdüzü spor kompleksinin yapımına başlayan firmanın işi bırakmasının ardından ikmal ihalesine katılan Gölcüklü firma  Bedo inşaat, Hasaneyn Yasakdüzü spor kompleksinde aralıksız çalışmaya başladı.
DOĞAYLA UYUMLU PROJE
Projede; doğaya uyumlu bir şekilde; 76×115 m2 ebadında nizami çim futbol sahası, idari bina, soyunma odaları, otomatik sulama tesisatı, su deposu, aydınlatma, 480 kişilik tribün ve tartan koşu pisti yer alıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − = 65