2021 ALTININ YILI OLACAK!

Gram altın fiyatları, yaklaşık olarak geçtiğimiz 6 ayın en yüksek seviyesini görürken, altının ons fiyatı ise, 4 ayın en yüksek seviyesini görürken şu sıralarda 1.876,26 dolar seviyesinde hareket ediyor. Gölcük Kuyumcular Dernek Başkanı Naim Gürel,  gram altın ve ons altın fiyatları üzerinde yaşanan hareketliliği Gölcük Vizyon Gazetesi’nde  değerlendirdi.

Tahvil piyasasındaki hareketlilik, dolar endeksi  yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 8 Ocak tarihinden beri en yüksek seviye olan 1890 dolar seviyesini gördü. Ons altın, şu dakikalarda ise 1.876,26 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Başkan Gürel, açıklamasına devam ederek “Bununla birlikte ben ısrarla söylüyorum; önümüzdeki aylarda altın, yine daha da yukarı yönde seyredecektir.

Elinize aldığınız bir cisim varsa ona güvenin!

Altın her zaman yastığınızın altında durabilir, onu istediğinizde paraya çevirebilirsiniz.

Bu nedenle yatırımcılarımıza, her zaman altına kısa vadeli al-sat açısından değil, orta ve uzun vadeyi planlayarak alım yapmalarını öneriyoruz.   Bana tüm tecrübelerim dolar, Euro veya başka bir yatırım aracının her zaman üzerinde uzun vadede altının daha kazançlı olduğunu göstermiştir.

Son olarak en iyi yatırım aracının altın olduğunu belirtmek isterim ve 2021 yılı Altının yılı olacak diyorum. Net olarak, altına yatırım en iyi yatırım aracıdır diyorum” ifadelerini kullandı.

Haber:Tuğba ZEREN / Fotoğraf: Soner GÜLEZER

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 − 34 =