2 KADİM DOSTU KORONA AYIRDI!

İlçemizin köklü ve tanınmış esnaflarından Uzunoğlu Zücaciye’nin sahibi, önceki dönem meclis üyesi olan, kentin sevilen ve renkli  isimlerinden Davut Uzun, kadim dostu ünlü karikatürist Yaşar Tosun’u,  ziyaret ettiği fotoğraf karesini bugün sosyal medyasından paylaştı.

Paylaştığı fotoğrafa esprili bir not ekleyen Davut Uzun, işte bu notla paylaşmış fotoğraflarını. “Cuma namazı kılmak için yazlığa geldim birde yaşar tosunu ziyaret ettim sıkıntı yok nefes alıp veriyor” diyor.

YILLARA DAYANAN DOSTLUK

Tanıyanlar o ikilinin yıllar öncesine dayanan ve çok güçlü bir dostluğu olduğunu bilirler. Onlar çok iyi iki sıkı dost. Ve aslında onlar bu ilçenin değerleri, iki güzel insan onlar, birbirlerine takılmalarıyla meşhurlar aslında ama onlar birbiri olmadan da duramazlardı. Taa kii şu korona günlerine kadar. Ama aldığım haberlere göre sevgili Davut Uzun ara sıra yine kadim dostuna en sevdiği “Kabak Tatlısını” en güzelinden yapan sevgili eşine yaptırıp, yazlıkta oturan kadim dostuna gider bırakırmış.

Bizim dünyaca ünlü karikatüristimiz büyük değerimiz, en çok ve en uğraştığı Davut Uzun’u çokça çizer. Sizlerin de bildiği gibi, Uzun’un kravatını  uzatır, onu çizerken hep bir mizah katar sanatına. Ve sevgili Davut Uzun’da, Yaşar Tosun beni çizerek, benim sayemde dünyaca ünlü karikatürist oldu der.

SİZİ ÖZLEDİK

Gölcük’ün iki güzel değerisiniz siz ve çok kıymetlisiniz. İçinde bulunduğumuz şu sıkıntılı günlerde görüşemesekte, her zaman bizim ve Gölcük halkının kalbindesiniz. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın.

Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 43 = 48