2 DAİRE DAHA SATILIYOR

Körfez manzarasına karşı, doğa içinde huzurlu ve konforlu yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri’nin yeni sakinleri yarın belli oluyor. İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen, mimarisiyle dikkat çeken Vadi İzmit Evleri’nde 2 daire yeni sahiplerini bulacak. Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan ve konumuyla göz kamaştıran Vadi İzmit’te daire sahibi olmak isteyenler, yarın saat 11.00’e kadar başvuruda bulunabilecek.

İHALE 11.30’DA BAŞLAYACAK

İzmit Belediyesi dairelerin satış ihalesini ise yarın Belsa Plaza A Blok 9. Katta bulunan toplantı salonunda Encümen huzurunda yapacak. İhalesi gerçekleştirilecek dairelerden 74 metrekarelik alana sahip olanı 311 bin 667 TL, 64 metrekarelik alana sahip olanı ise 305 bin TL muhammen bedelle satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenler yarın saat 11.00’e kadar evraklarını posta yoluyla ya da İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne elden teslim edebilecek. İhale 11.30’da başlayacak.

KONUTTAN ÇOK FAZLASI

Vadi İzmit Evleri, sadece bir konut olmaktan çok zamanın yavaşladığı, İzmitlilere huzur veren bir site özelliği taşıyor. Bağımsız sosyal ticari kompleksiyle fark yaratan Vadi İzmit Evleri’nde market, spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, fitness, restaurant, açık ve kapalı otopark ve 462 metrekarelik aqua park bulunuyor. Sosyal yaşam alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vadi İzmit Evleri’nin modern mimari, ferah ve aydınlık alanlara sahip olması ise herkeste Vadi İzmit’te yaşama isteği uyandırıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − 72 =