1999 mezunları 20 yıl sonra okul’da buluştular

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1999 mezunları 20 sene sonra tekrar okudukları okulda buluştular.

Yüreklerinizde vefayı gördüm

Okul Bahçesinde toplanan lise arkadaşları sınıflarına girip eski günlerini yad etti. 20 sene önce ki öğretmenlerinin de bulunduğu buluşmada duygusal anlar yaşandı, anılar tazelendi. Okulun geleneksel marşını söyleyen 99 mezunları öğretmenlerine isimlerine bağışlanmış fidan sertifikalarını taktim ettiler. Öğretmenler adına konuşan Öğretmen Mehmet Öztürkler “Ne mutlu bana ki kalbi sevgi ve vefa dolu yüzlerce Öğrenci yetiştirmişim.

1999 mezunu Öğrencilerimizle 20 yıl aradan sonra ki buluşmamızda her birinizin gözlerinde ki ışıltıda 20 yıl önceki sevgiyi, davranışlarınızda saygıyı yüreklerinizde ise vefayı görmek yaşadığım çok büyük bir mutluluk oldu. İyi ki sizlerin Öğretmeni olmuşum. İyi ki yüreklerinize dokunma şansım olmuş, Hepinizi çok seviyor, Hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

Eski dostlar şarkısını söylediler

Bilindiği üzere Barbaros Hayretin Lisesi 1999 depreminde bir çok öğretmen ve  öğrencisini kaybetmişti. Bu yüzden 1999 mezunlarının ayrı bir yeri var. Buluşmadan sonra Kavaklı Tropikal Cafe de toplanan Barbaroslular Anı defterine yazıp, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Tatlı bir hüznün yaşandığı organizasyon Eski Dostlar şarkısını hep bir ağızdan söyleyerek sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 40 = 50