EREN; ULAŞLI TAMAM!

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren ve beraberindeki Teşkilat mensupları, Ulaşlı Mahallesi Mahalle sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

“Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren ve Teşkilatı olarak her mahallemizi geziyoruz. Bugün ziyaretimize güzide mahallemiz Ulaşlı ile devam ettik. Genel Başkanımızın talimatı ile “Ayak basılmadık mahalle, çalınmadık kapı, alınmadık Gönül Bırakmayacağız” düşüncesi ve düsturunca Ulaşlı Mahallemizde bu akşam mahalle sakinlerimiz ile birlikte oruçlarımızı açtık. Mahallemizde bizi büyük bir sevinç ve hoşgörü ile karşılandık. Mahallemizde yapılacak işler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Mahalle sakinleri ile bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduk. Mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını dinleyip çözüm yollarını sunduk. Bu durumdan kurtulmanın reçetesinin ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi iktidarı ile mümkün olacağını izah ettik. Genel Başkanımızın telkin ve açıklamalarına değinerek yol haritamızı ve projelerimizi sunmuş olduk. Gölcük olarak biz de güç aldığımız Milli Görüş çizgisinde mahallemiz için projelerimizi geliştirmeye devam edeceğimizin sözünü verdik. Durmayacağız, çok çalışacağız, bu milletin refahı için yılmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İşte bu vesile ile Ulaşlı Mahalle sakinlerimize bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Son sözlerimiz olarak Ulaşlı Mahalle halkımızın desteklerini istiyoruz. Biz Ulaşlı’ı hemşehrilerimizden Ulaşlı’nın tamam olduğunu gördük. ” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, program sonunda emekli olan muhtar Eda Yetkin’e, plaket taktim etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 6