19 Mayıs Gölcük’te Buruk kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram töreni ilçemizde Anıtpark’ta gerçekleştirildi. Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Ülkemizi ve ilçemizi etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle 19 Mayıs bayramımız bu sene buruk kutlandı.

Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği törene Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Doruklu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şahin Akpınar ile görevli öğrenciler ve basın mensupları katılım sağladı. Törene katılım sağlayan coronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına büyük önem gösterdiler.

Törene Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlandı. Akabinde program 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =