17 AĞUSTOS ASRIN FELAKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞADIK, YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARDIK

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, 17 Ağustos Gölcük Depreminin 23. yıl dönümü münasebetiyle verdiği basın açıklamasında şu mesajları verdi. Başkan Seymen; “Tam 23 yıl önce bu gece hep beraber asrın felaketini yaşadık. Eşimizi, dostumuzu, akrabalarımızı beton yığınlarının altında kaybettik. Yalnız kaldık, cefalar çektik. Geçtiğimiz 23 yıl Gölcük’ümüzü yeniden inşa etmek adına hep birlikte çok çalıştık. Deprem sebepli travmalarımızı gidermek için birbirimize çokça sarıldık.

Bugün asrın felaketinin 23. Sene-i devriyesinde düzenlenecek olan programla kaybettiklerimiz için dua edecek, sevdiklerimizi rahmetle yad edeceğiz. Programa İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyefendi de teşrif edecekler.

Program akışı 21:00’de başlayacak olup, önce Anıtpark’tan Kavaklı Marina’ya yürüyüş yapılacaktır. Ardından 2009 Kuran-ı Kerim’i güzel okuma Dünya 1.si Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu’ndan Kuran-ı Kerim Tilavetini dinleyeceğiz. Hafız Abid Duman ve Kurra Hafız Abdulkadir Şehitoğlu’ da gönüllerimizi serinletecek. Daha sonra Dursun Ali Erzincanlı söyleşisi ile programımız devam edecek.

Bu vesileyle 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Programı’na tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına sabırlar diliyorum”.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − 90 =