MHP İL BAŞKANINA GÖLCÜK’TEN BÜYÜK İLGİ

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve yöneticileri, Gölcük’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Av. Yunus Emre Kurt ve ve yöneticileri, Gölcük’te büyük bir ilgiyle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yunus Emre Kurt, dün bütün gününü adeta Gölcük’e ayırdı. İlk ziyaretini MHP Gölcük İlçe Teşkilatına gerçekleştiren başkan Kurt; “Gölcük Donanma kentidir ve bizim içim çok kıymetlidir, güzel ilçemize ayak bastığımız anda ilçe insanının sıcaklığını ve samimiyetini hissettim” dedi. MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un Gölcük Ziyaretinde; İl Temsilcileri, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Yönetimi, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri Savaş Toprak ve Kürşat Çakıroğlu ve partililer başkanlarına eşlik etti.

GÖLCÜKTE GÖNÜLLER KAZANDI

Göreve geldiği günden bu yana “Gönüller yapmaya geldim” sözüyle hafızalara kazınan Kocaeli’nin tüm ilçelerini karış karış gezen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un dünkü programı Gölcük’tü.

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt,  MHP Gölcük İlçe Başkanlığı’ndan start vererek başladığı Gölcük turu; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ile Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere  Gölcük Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Meteer,  Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve  Gölcük Gündem Gazetesini ziyaret etti.

BUGÜN GÜNLERDEN GÖLCÜK

Sonrasında Kocaeli siyasetinde en genç il başkanı unvanını taşıyan Kurt, tüm zamanını esnafa ayırdı. Gölcük’ün esnafıyla tanıştı, ellerini sıktı, oturup çaylarını içti. Başkan Kurt, bugün günlerden Gölcük dedi ve tüm gününü Gölcük’te geçirdi.

Gölcük MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, verimli bir Gölcük gezisiyle, vatandaş odaklı ziyaretleriyle Gölcük turunu tamamladı.

Haber: Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − = 90