BU REDDİNİZİ MİLLETİMİZE ANLATACAĞIZ

Gölcük Belediye Meclis toplantısında Kırsal Mahalleler yasası tekrar gündeme geldi. Kırsal Mahalleler konusu hakkında MHP Gölcük İlçe Başkanvekili Naim İşeri, “Oy hesabı ile hamaset yapanları milletimize anlatacağız!” dedi.

Büyükşehir yasasında düzenleme yapılarak kırsal mahalleler oluşturulmasını sağlayan yasa, TBMM ‘ den Cumhur İttifakının oyları ile geçerek yasalaşmıştır. Bu yasaya da millet ittifakı hemen her konuda olduğu gibi red vermiştir. Çiftçinin, hayvancının kısaca köylünün yararına olan bu düzenlemeye karşı çıkmaları bizi hiç şaşırtmamıştır. Bizi şaşırtan ise son iki Gölcük meclisinde yerel temsilcilerinin bu konuyu gündem yapması olmuştur.
Ancak IP ilçe başkanının dün yaptığı açıklama ile konu başka bir aşamaya geçmiştir.
IP ilçe başkanı meclisde gündeme getirdikleri üç konunun takipçisi olacaklarını açıklamıştır. Peki bu üç konu neymiş.
1- Üsküdar şehitleri ile ilgili anıt mezar konusu.
2- Eski sanayi alanı ile ilgili düzenleme talebi.
3- Güney Marmara otoyolu güzergahı.

YA İLÇE BAŞKANININ HABERİ YOK!

YA DA TAKİPÇİSİ OLMAYA GEREK BİLE DUYMUYOR!

Halbuki dünkü meclisde millet ittifakı dolayısı ile İP dört adet önerge vermiştir. Dördüncü önerge mecliste vekillerinin red oyu verdikleri kırsal mahalleler ile ilgilidir. Dünkü mecliste, meclis üyemiz Savaş Toprak kendilerine Genel Merkezlerinin bu yasa ile ilgili tavrı dolayısı ile bir bilgi eksikliği olup olmadığını sormuştu. Üzülerek görüyoruz ki konu bilgi eksikliğinden kaynaklanmıyor. İp meclis üyesinin konu ile ilgili önergesinden de, ya ilçe başkanının haberi yok, ya da köylümüz için son derece önemli bu konunun takipçisi olmaya ilçe başkanı gerek bile duymuyor. Bir diğer seçenek de kongre merkezinde verdikleri önergeyi ilçe merkezine gelinceye kadar unutmuş olma ihtimalleri.

Millet ittifakının her iki üyesine de soruyoruz, bir karar verin sizi takip etmekte de zorlanıyoruz.
Ankara’ da red eden tarafta mısınız yoksa kongre merkezinde gündeme alınmasını isteyen tarafta mı, ya da gölcük merkeze gelince önergeyi unutan tarafta mı?
MİLLETİN HAYRINA OLAN HER MESELA GİBİ BURADA DA TARAFIMIZ BELLİ

Bizim tarafımız belli, onlar da bunu zaten biliyorlar ki,  milletin hayrına her meselede olduğu gibi bu mesele de Milliyetçi Hareket Partisinin takibindedir. Uzun süredir köydeki okulların açılması, köylerin yeniden imar ve ihya edilmesi ile ilgili çalışma yapan partimiz, bu yasadan kaynaklanan avantajların biran önce hayata geçmesinin de takipçisi olacaktır. Sadece oy hesabı ile hamaset yapanları da halkımıza anlatmaya devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

NAİM IŞERI
MHP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN VEKİLİ

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − 93 =