anne kızını değil kocasını savundu!

Üvey kızını taciz iddiası ile yargılanan şahıs, 18 yıl 9 ay hapis cezası ise cezalandırıldı.

Kocaeli’de son yılların en iğrenç taciz davasında karar çıktı. Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde 11 Aralık’ta görülen davada, A.A.S. isimli şahıs, üvey kızına kendi öz yeğeni ve başka bir 12 yaşından küçük kıza cinsel taciz uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkmıştı. Ertelen dava, bir kez daha görüldü.

HAYAL GÜCÜ YÜKSEK OLAN BİR ÇOCUK

Mağdur C.K. küçük yaşta olduğu için duruşmaya katılmazken tacizle suçlanan baba savunma yaptı Duruşmaya katılan sanık A.A.S., “Verdiğim ifadeler geçerlidir. Beraatimi istiyorum” dedi. Mağdurun annesi S.S.  “Eşim suçsuz, beraatine karar verilmesini istiyorum” diyerek yine kendi öz kızını değil de kocasını savunması dikkat çekti. Sanık A.A.S. vekili avukat Ceren Terzioğlu Alkuş, “Davanın çıkması sebebi mağdur çocuğun uydurmasıdır. Hayal gücü yüksek olan bir çocuktur. Öğretmenleri dinlediğimizde de zaten bu ortaya çıkmıştır’ diyerek müvekkilinin beraat ve tahliyesini talep etti.

CEZADA HİÇBİR İNDİRİM YAPILMADI

Mahkeme heyeti sanık A.A.S. hakkında müstehcen görüntü gösterme suçundan 6 ay hapis cezası, cinsel istismar suçundan 10 yıl hapis ve ayrıla üvey babası olması sebebiyle 15 yıl, birden fazla gösterdiği için 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Cezada hiçbir indirim yapılmadı.

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA

Öz yeğenini ve 12 yaşındaki bir baka kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile yargılandığı diğer davada ise sanık yine suçsuz olduğunu savundu. Bu duruşmada, mahkeme heyeti karar verilmesinin daha sağlıklı olması açısından mağdureler E.A.K. ve E.S.’nın adli görüşme odası sayesinde dinlenilmesine ve duruşma günü velileri ile beraber adli görüşme odasında bulunmalarına, A.A.S.’ın mağdurelerin görüşme dinleme raporları gibi somut suç şüphesini gösterir şeklinde olması sebebiyle tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =