“12 YILDIR HİÇBİR ENGELLİDEN ÜCRET ALMIYOR”

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı, Gebze Merkez Hastanesi’nin sahibi, Doktror Hakan Höbek bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere ilçemize geldi. Parti binasında gazetecilerle bir araya gelen Höbek, “Ben halkle iç içe olan bir insanım. Mesela hastanemin kapısı herkese açıktır. 12 yıldır engellilerden ameliyat dahil hiç bir ücret almam. Bugün çıktığımız bu yolda da halkımızın bana destek vereceğini düşünüyor, AK Parti’nin Kocaeli’den 9 milletvekili çıkaracağına inanıyorum” dedi.

 

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hakan Höbek ilçemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Höbek ilk olarak parti binasına gelerek AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönemi ile bir araya geldi, gazetecilere önemli açıklamalar yaptı. İlk konuşmayı Başkan Alp yaparken, “Sayın vekilimiz ile öncesinde çalıştık, kendisini yakinen tanırım. Kendi hayatında bu kadar başarılı bir insanın Milletvekili hayatında da başarılı olacağına şimdiden eminim. Şuan aday olduktan sonra burdasınız. İnşAllah milletvekili olduktan sonra da sizi sık sık ilçemizde görmek, ağırlamak isteriz” dedi.

DAVAMIZ BİR HEDEFİMİZ BİR

Alp’in konuşması sonrasında söz alan 8.sıra adayı Hakan Höbek şunları söyledi: “Partimizin kuruluşundan beri tüm kademelerinde görev aldım. 2015 seçimlerinde de aday adaylığı sürecimiz oldu. O zaman nasip olmadı. Tabi bizim davamız bir, hedefimiz bir. Çalışmamıza devam ettik. Siyaset sabır işidir dedik. Bu dönemde Kocaeli’den 8.sıra milletvekili adayıyız. Başkanımızla beraber il yönetiminde görev aldık, çok güzel çalışmalar yaptık. Şimdi de milletvekili olduğumuz andan itibaren ben sadece Gebze bölgesinin değil, tüm Kocaeli’nin vekili olacağım. Gölcük’ü de biliyorum, çok seviyorum. Yakın arkadaşlarım dostlarım var. Bu noktada sağlık ve engelliler alanında önemli hizmetler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

“SAĞLIK, SOSYAL VE ENGELLİLERLE İLGİLİ PROJELERİM VAR”

Mesleğimden dolayı gerek sağlık politikaları, gerekse sosyal politikalar ve özellikle de engellilerle ilgili politikalar üzerine projelerim var. Bu projeler kağıt üzerinde değil, bundan önceki dönem de de gerek Recep Aktağ, gerekse Nafiz Bey’e verdiğimiz projeler. Bunların bir kısmı da değerlendirildi. Allah nasip ederse biz Ankara’da da daha çok projenin hayata geçmesi için çalışacağız. Bugün Gölcük’e bir dizi ziyaret yapmak için geldik. Devlet hastanesine, engelliler derneğine gideceğiz. Hasta, ev ve kahvehane ziyaretleri yapıp halkımızla bir araya geleceğiz. Güzel bir program olacağını düşünüyorum” Dedi.

HEDEFİMİZ 9 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

Kocaeli’den AK Parti’nin kaç milletvekili çıkaracağını düşünüyorsunuz yönünde soruya cevap veren Höbek şunları söyledi: “Parti olarak hedefimiz 9 milletvekili çıkarmak. Ben bu hedefe kesinlikle ulaşacağımıza inanıyorum. Halkımızın partimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni ve sevgisi üst boyutta, bu sandığa da yansıyacaktır” dedi.

12 YILDIR ENGELLİLERDEN HİÇ BİR ÜCRET ALMIYOR

Gebze’de Özel Merkez Hastanesi’ni 1993 yılında kurduğuna dikkat çeken Höbek, ben yaklaşık 12 yıldır hiç bir engelliden ücret almadan ameliyatlar dahil hizmet veriyorum. Halka dokunan, onlarla her zaman iç içe olan bir insanım. Ben 10 kardeş büyüdüm. Fakirliğinde ne olduğu çok iyi biliyorum Bu noktada halkımızın şahsıma desteğini vereceğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Höbek parti binasında ki basınla buluşma sonrasında, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti ve sonrasında da hasta, ev ve kahve ziyaretleri yaparak akşam saatlerinde ilçemizden ayrıldı.

HAKAN HÖBEK KİMDİR?

1965 yılında Sivas ‘ ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1984-1990 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden  mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği eğitimi aldı. Meslek hayatına  1990 yılında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iş hayatına başladı. 1993 yılında Gebze’nin ilk özel sağlık merkezini kurdu. 2003 yılında Özel Gebze Merkez Hastanesini kurmuştur. Halen Özel Gebze Merkez Hastanesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. Hakan Höbek iki kız çocuğu babasıdır. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 69 = 77