‘100 YILLIK CUMHURİYET’LE HESAPLAŞILACAK DENDİĞİNDE KILIÇTAROĞLU SESSİZ KALDI’

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Millet ittifakına ağır yüklendi.
Başkan Çavdar;‘1950 ‘li yıllarda Demokrat Parti, Atatürk’ü kötüleye kötüleye iktidar oldu. Bunu gören CHP tayfası “madem böyle iktidar olunuyor” diyerek bir sonraki seçimi kazanmanın yolunu  “Atatürk’ü kötülemek” olarak gördü. Kendileri tüm çalışmalarını bu konu üzerinden gerçekleştirirken Demokrat Parti “Atatürk’ü Koruma Kanunu” çıkartarak dönemin  CHP’sine golü attı.
ÇAVDAR: ‘ATATÜRK’TEN SONRA BİR TÜRLÜ MİLLİ OLAMAYAN CHP ŞİMDİ DE HDP İLE KOLKOLA OLMUŞ’
Atatürk’ten sonra bir türlü milli olamayan, yıllardır oy için yapmadığı kalmayan CHP ,şimdi de HDP ile kolkola olmuş, HDP’nin dediklerine suspus kalmış, sürekli tavizler vermiştir.
Bunun yanında ne idüğü belirsiz siyasetin temsilcileri olmuşlardır. Yedili masanın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun günlük rutininde mitingler ve sosyal medya paylaşımları var. Gittiği yerlerde, çektiği videolarda türlü türlü vaatler sıralıyor.
Sarf ettiği vaatlerin hiçbirisi nedense kimsenin aklında kalmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu fanatik biçimde savunan seçmenlerine bile “Kemal Bey’in 5 vaadini sayın” deseniz sayamazlar.
2019 yerel seçimlerinden bu yana Kemal Kılıçdaroğlu’nun emrinde 11 tane büyükşehir belediyesi var.
O belediyeler eliyle de hiçbir hizmet başarısı gösteremedi. 11 belediyenin 2023 yılı bütçeleri toplamı güncel kur olan 19,51 üzerinden dolara uydurursak yaklaşık olarak 12,7 milyar dolar her sene CHP’li belediyelerin elinden geçiyor.
CHP belediye başkanları seçildikleri günden bu yana elle tutulur hangi başarıya imza attılar peki?
’BİR KREŞİN TEMELİNİ 10 CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANIYLA BİRLİKTE ATARAK VİZYON KAPASİTELERİNİ ÇOK NET GÖSTERDİLER’
 2019 yerel seçimlerinden önce “CHP’den her çiftçiye bedava traktör” diye okkalı bir vaat savurduktan sonra, vaatlerini yerine getirmedikleri gibi “Çarpıcı olsun diye bedava traktör vadettik” diyerek milleti nasıl kandırdıklarını sırıtarak anlattılar.
Adana Kozan’da açılacak bir kreşin temelini 10 CHP’li belediye başkanı birlikte atarak vizyon kapasitelerini çok net gösterdiler.
Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan 3. Ahmed Çeşmesi’nin açılışına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla katılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun musluk açma pozu da sosyal medyada epey alay konusu olmuştu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu zaten temel atmama töreniyle, doğal felaketlerdeki özel zevkleriyle, metro, metrobüs ve belediye otobüslerinde yaşanan aksamalar sonucu İstanbulluların bedduasına mazhar olmasıyla akılda kaldı.
Ankara’nın hayaleti Mansur Yavaş da CHP’nin düşük vizyonuna uyum sağladı. 4 yılda Ankara’da bir dikili ağacı olmayan Mansur Yavaş, sosyal yardımlar üzerinden algı oluşturmaya çabalasa da şikâyet bildirimine yönelik internet siteleri, örneğin şikayetvar.com ABB tarafından yapılan yardımların sebepsizce kesildiğini söyleyen Ankaralıların sitemleriyle dolu.
Bir de bu iki projesiz ve vizyonsuz belediye başkanını cumhurbaşkanı yardımcısı adayı yapıp ödüllendirdiler. Dolayısıyla ne belediyeleri halka hizmet dokunuşu yapabilen ne de kendisi ayakları yere basan bir proje üretebilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri toplumda maya tutmadı.
‘KEMAL KILIÇTAROĞLU’NUN GERÇEĞE EN YAKIN VAADİ DEMİRTAŞ VE KAVALA’NIN SERBEST BIRAKILMASINI İSTİYORSANIZ BİZE OY VERİN OLMUŞTUR’
 Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçeğe en yakın vaadi “Demirtaş ve Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize oy verin” olmuştur. Hizmet anlamında hiç kimseye güven veremeyen Kemal Bey’in tutuklu teröristleri serbest bırakma potansiyelini herkes çok iyi biliyor.
Muhalefetin yedinci ortağı olan HDP’nin bölücü vaatleri de Kılıçdaroğlu’nun siyasi potansiyelinin karanlık yönlerini deşifre etti ve bir bakıma eksik kalan fotoğrafın parçalarını tamamladı.
100 YILLIK CUMHURİYET’LE HESAPLAŞILACAK DENDİĞİNDE KILIÇTAROĞLU SESSİZ KALDI’
HDP’liler Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleme karşılığında “Abdullah Öcalan’ın serbest kalacağı bir dönem başlayacak”, “Türk ordusu operasyonlara son verecek”, “Kürtlere Kürdistan’da kendi kendilerini yönetmelerine imkân verecek bir statü tanınacak”, “100 yıllık Cumhuriyet’le hesaplaşılacak” vaatlerini sıralarken Kemal Kılıçdaroğlu suskunca bir kabulleniş göstererek bunları onayladı. HDP’li Sırrı Sakık’ın “Bize vadettiklerini topluma da açıkla” anlamındaki sözlerine cevap vermeyişi bu durumun sağlaması oldu.
Kemal Bey kendisini 14 Mayıs’ta emekliye ayıracak olan sandık hezimetinin muhasebesini işte bu konu başlıkları altında yapmalıdır. Zira HDP ve PKK’nın define bulmuş gibi sahip çıktığı bir cumhurbaşkanı adayına Türk milletinin sandıkta ne cevap vereceğini düşünmek bile zaman kaybı olsa gerek.
Gelinen son düzlükte MHP Türk Yüzyılına damgasını vuracak, Cumhur İttifakı milletimizin “milli” iradesiyle yüzüncü yılda muhalefete gerekli cevabı verecektir.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 + = 92