1 AKŞAMDA 3 KİTLESEL PROGRAM, FİKRİ IŞIK GÖLCÜK’TE RÜZGAR GİBİ ESTİ

 

 

 

 

 

 

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık geçtiğimiz akşam ilçemizde 1 akşamda 3 kitlesel programa katılarak adeta rüzgar gibi esti ve toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.  

 

 

 

 

Başbakan Yardımcı Fikri Işık dün akşam Gölcük’te adeta rüzgar gibi esti.  AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 3 kitlesel programına katılan Işık, Gölcük’te örgütlü sendika ve odaların başkan ve yöneticileriyle Kadırga’da, sivil insiyatif ekibi ile Kavaklı Ortaköy Restoran’da,  Çiftlik Mahallesi’nde de “Genç Kürsü” programında yüzlerce gençle buluştu. Tüm programlara yoğun ilgi olurken, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’, eski  Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan eşlik etti.

DEĞİŞİM 24 HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “16 yılda ülkemizin büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımlardan vazgeçmeyeceğiz ve ülkemizin hiçbir şekilde geri götürülmesine, kaosa sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Bunu birlikte yapacağız. Kürt’üyle, Türk’üyle, Çerkez’iyle, Arap’ıyla, Türkmen’iyle bir olarak beraber olarak bunu başaracağız. Bizi parçalamaya, bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bu değişimi tamamlamanın tarihi 24 Haziran’dır” diye konuştu.

DEMOKRASİYE VE MİLLİ İRADEYE SAYGISIZLIK

Işık ayrıca, “Türkiye güçlü oldukça herkes kazanıyor. Türkiye’de her seçim bir önceki seçime göre daha önemli hale geldi. Türkiye’de 1,5 milyon fazla oy almış bir referandumun sonucunu yok sayıp, ‘Parlamenter sisteme geri döneceğiz’ demek demokrasiye ve milli iradeye saygısızlıktır. Biz de bundan dolayı diyoruz ki; halkımız bu oyunu görsün, bu sinsi planı fark etsin. Milletimiz de her şeyin farkında zaten” dedi. Tüm programlarda soru cevap yapan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, sorunları dinledi ve o sorunları not alarak seçim sonunda çözümü için çalışmalar yapacağını dile getirdi. Hükümetin ekonomik politikaları ve 16 yılda geçirilen badireleri anlatan Işık, 24 Haziran’dan sonra yep yeni bir Türkiye’ye adım atacağız diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Işık gençlerle buluşmasında %100 yerli üretim piyade tüfeğini de gençlere gösterdi ve Türkiye’nin emin adımlarla büyük yatırımlar yaptığı dile getirdi.

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 37