ZORLU BAŞVURUSUNU YAPTI

İhsaniye eski Belediye Başkanı, AK Parti’den geçtiğimiz dönem de belediye başkan aday adayı olan Necati Zorlu aday adaylığı başvurusunu yaptı. Zorlu yaptığı konuşmada, “Yep yeni bir Gölcük için gülen yüzlerle birlikte yönetime talibiz” dedi.

İhsaniye eski Belediye Başkanı, AK Parti’den geçtiğimiz dönem de belediye başkan aday adayı olan Necati Zorlu, ilçe binasına gelerek Mart 2019 seçimleri için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvuru formunu Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen aldılar. Başvuru sonrasında kısa bir konuşma yapan Ulufer hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti ve sözü Zorlu’ya bıraktı.

GÜLEN YÜZLERLE YÖNETİME TALİBİZ

Zorlu yaptığı konuşmada, “Yep yeni bir Gölcük için gülen yüzlerle birlikte yönetime talibiz. Yönetimde güçlü olduğumuzu teknik alt yapımız, 26 yıllık belediye tecrübemizle bütünleştirerek daha yaşabilir bir Gölcük oluşturmak istiyoruz. Biz AK Partiliyiz,güçlüyüz, güçlü olacağız, güçlü kalacağız. Hep birlikte bütün teşkilat birimleriyle, ilçe başkanımızla, yönetim kadrolarımızla birlikte kol kola girerek Gölcük’ün burçlarına bayrağı dikeceğiz. Bütün arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bu büyük bir dava bir sorun. Gölcük’ü idare etmek güzel şey. Biz bunu idare etmek istiyoruz. Önümüzde büyük bir seçim var. Hep birlikte güzel günler olacak inşAllah” diyerek sözlerini alkışlar arasında tamamladı. Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 − = 78