ZEKİ AYGÜN RESMEN ADAY ADAYI

Kocaeli eski Milletvekili Zeki Aygün, bugün öğlen saatlerinde AK Parti Genel Merkezi’ne giderek resmi aday adaylık başvurusunu yaptı. Mahmut Civelek ile beraber Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aday adayı oldu. 

31 Mart 2019 yerel seçimleri devam ederken aday adayları da ortaya çıkıyor.  AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve eski MKYK üyesi Zeki Aygün, aday adaylığı en çok merak edilen isimlerden birisiydi. Eski vekil Zeki Aygün, bugün (12 Kasım) öğlen saatlerinde AK Parti Genel Merkezi’ne giderek resmi aday adaylık başvurusunu yaptı. Mahmut Civelek ile beraber Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aday adayı oldu.

ZEKİ AYGÜN KİMDİR?

22 Temmuz 1953’te Kocaeli Derince ilçesinde doğdu. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Kuruluşunda yer aldığı Ak Parti Kocaeli teşkilatlarında; AK Parti Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Kocaeli Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, AK Parti Kocaeli Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24.25 ve 26. Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili olarak TBMM’de görev yaptı. TBMM Çevre Komisyonu ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliklerinde bulundu. Türkiye-Güney Kore Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Görevini yürüttü. Evli ve 3 çocuk babası.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 77 = 83