YÜZLERCE ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜDÜ

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Sarıkamış Harekatının 104.yılında Sarıkamış Allahu Ekber dağlarında donarak şehit olan ecdadımızı anma vesilesi ile Kartepe’de yüzlerce kişi ile yürüyüş ve anma programı düzenledi. Anma etkinliğine Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı da, Başkan Tuncay Cabar ile birlikte yoğun bir katılım sağladı. 

ŞANLI ECDADIMIZI ANMAKTIR
Anma programında konuşan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara;
‘’Bugün burada bu soğukta ve kar yağışına rağmen toplanmamızın tek sebebi 104.yıl önce Allahu Ekber dağlarında gerek donarak,gerek hastalanarak gerek ise cephe savaşlarında kahramanca mücadele ederek şehadete ulaşmış şanlı ecdadımızı anmaktır.Ecdadımızın aynı kandaki torunları olarak onların kısıtlı imkanlarla neler yaşadığını,nasıl mücadele ettiğini bir nevi anlamaya gayret etmektir.

SLOGANLARI ATTI
Bu vatanın kolay kazanılmadığını,hangi mücadelerden geçerek nasıl muhafaza edildiğini genç kardeşlerimize anlatmak bir nevi milli bir şoklama ile buluşturmak istedik.Bu vesile ile Enver Paşa’yı,Sarıkamış’ta kahramanca mücadele veren şanlı ecdadımızı ve Din,Vatan,Bayrak ve Millet uğruna şehit olan Asil Türk Milletini torunları olarak bir kez daha saygı,sevgi ve rahmet ile anıyorum.Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor.Allah Razı Olsun diyorum’’diyerek konuşmalarını tamamladı.

İKRAMLARDA BULUNULDU
Özkara’nın konuşmalarının ardından yüzlerce Ülkü Ocağı mensubu yürüyüşe geçerek ‘’Ne Mutlu Türk’üm Diyene’’ , ‘’Vatan Sana Canım Feda’’, ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’ sloganları attı. Yürüyüşün ardından katılan herkese sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 + = 54