YÜZDE 61’LE KAZANIRIZ

AK Parti Milletvekili Zeybek iddialı konuştu

YÜZDE 61’LE KAZANIRIZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek dün Gölcük’e gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Vekil Zeybek ilk olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek içinde bulunduğumuz 31 Mart yerel seçimleri hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

Vekil Zeybek, seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu

İlk olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Vekil Zeybek, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken tarafından parti binasında karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortam içerisinde geçen ziyarette Vekil Zeybek, 31 Mart yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi.

Vekil Zeybek, “Oy oranımızı yükselteceğiz’’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ziyaret sırasında gündemi şu şekilde değerlendirdi: “Önümüzde 31 Mart yerel seçimlerimiz var. Bu seçimlerin bizim açımızdan önemi apayrı. Çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden sonraki ilk yerel seçimimiz. Hemen hemen Türkiye’nin her tarafında adaylarımızı belirlemiş durumdayız. İki ilimiz kaldı. En son 27 Şubat’ta Antalya ile beraber Türkiye genelinde tüm il ve ilçeler bitmiş olacak. Kocaeli’de ilçe başkan adaylarımız geçen hafta belirlendi. Biz zaten hep sahadayız. Biz bir seçim bitmiyor ertesi gün tekrar Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Ana Kadememiz sahalarda halkımızın yanındayız. Biz tabi Meclis çalışmalarımız olarak yoğun bir dönemdeydik. Bu ara 15 günlük Meclis bir tatile girdi, yasaları çıkardık. O süreçte bizde halkımızın arasına tekrardan karıştık ve yerel seçim için adaylarımızla beraber hem onları tanıtmak, hem de destek olmak için partimizi ve programlarımızı tanıtmak amacıyla sahalardayız.”

“Ben Başkan adayımızdan çok büyük bir oy patlaması bekliyorum”

“Ben bugün Gölcük’ten başlıyorum. Cumhur İttifakımız yerelde ve Kocaeli’de devam ediyor. Ben ittifakla beraber Gölcük’te yüzde 61 diyorum. Genç, dinamik, başarılı, hem meslektaşım hem de çok sevdiğim kardeşim Ali Yıldırım Sezer’in adaylığı için buradayız. Ben Başkan adayımızdan çok büyük bir oy patlaması bekliyorum. Halk nezdinde de o karşılığı görüyoruz. Buraya gelmeden önce çat kapı esnaf ziyaretleri yaptım. Orada da adayımıza güzel bir teveccüh var.”

“AK Parti Gölcük Teşkilatı harika bir ekip”

“İlçe Başkanımız o da yeni atandı. O da şehrimizin, ilçemizin tanınmış çalışkan başkanlarından biri. Ekip çok güzel. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız öyle. AK Parti Gölcük Teşkilatı harika bir ekip. Biz bu seçimi hayırlısıyla Gölcük halkımızla Allah’ın izniyle başarıyla bitireceğimize inanıyoruz. Belediyecilik demek AK Parti demektir. Bunu artık halkımızda biliyor. Yani Türkiye’de belediyecilik 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğiyle başlamıştır. Belediyeciliğin ne olduğu da Cumhurbaşkanımız sayesinde Türkiye’de öğrenilmiştir. Bizim Kocaeli’de belediyeleri aldığımız 15 yıl oldu. 15 yıldır da yapılan hizmetler halkı ulaşım noktasında, sosyal belediyecilik anlamında yapılan hizmetler ortada. Bu da Halkımızın aynı teveccühünü artırarak sürdüreceğine inancım tam. Bu vesileyle de Gölcük halkına, belediye başkan adayımıza hem hayırlı olsun hem de seviyeli bir seçim süreci geçiririz diye ümit ediyorum. O konuda hiçbir şüphem yok” dedi.

Başkan Seymen, “Yerel seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’ten sonra kısa bir konuşma yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Milletvekilimiz Emine Zeybek’i parti binamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. İnşallah halkımızın teveccühüyle 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 90