YÜCEL BAŞVURUSUNU YAPTI, DESTEK BÜYÜK OLDU

AK Parti Gölcük eski İlçe Başkanı Sedat Yücel belediye başkanlığı aday adayı başvurusunu yaptı. Yücel’e kalabalık bir grup destek olurken yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalar yaptı ve Ankara’dan işi bağladım diye bir şey yok diyerek adayı belirleme sürecini eski bir ilçe başkanı olarak anlattı.

AK Parti eski İlçe Başkanı Sedat Yücel, ilçe binasına gelerek Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen’e, aday adayı başvuru formunu ve evraklarını teslim etti. Yücel’e kalabalık bir grup destek verirken, Parti eski yöneticileri Serkan Ateş, Dursun Batı, Recep Başkut, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi de emekli bir astsubay olması nedeniyle Yücel’in yanında idi.

“BUNDAN SONRA SAHA DA ADAY ADAYLIĞIMIZI İLAN EDECEĞİZ”

Başvuru formunu teslim etmesi sonrasında öncelikle İbrahim Ulufer kısa bir konuşma yaptı ve Sedat Başkanımız tecrübeli bir siyasetçi. Kendisi ile daha önce 3 yıl çalışma imkanı buldum. Çok değerli bilgiler öğrendim. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi. Ulufer’in sonrasında sözü alan Yücel ise şunları söyledi: “Çok değerli partili arkadaşlarımız, çok değerli TEMAD başkanımız, değerli silah arkadaşlarım ve basın mensupları ben partimizin kuruluşundan bu yana hemen hemen her kademesinde görev aldım. Bu görev sırasında da İbrahim kardeşimin bulunduğu yerde evrakları alıp seremoni de bulunan kişi idik. Siyasetin böyle özellikleri var. Bugünde evrakları biz teslim eder durumdayız. Siyasi nezakete uymayı hedefleyen yaşamında da bunlara dikkat eden bir kimseyim. Benim en yakın dostlarım bile tesadüfen kulaktan kulağa duydu. Bir açıklama yapmadım. Özellikle Ankara’ya gidip milletvekillerimize bilgi verdim. İlçe ve Belediye başkanımızla da görüştüm. Bu çerçevede de bugün resmi başvurumuzu yapıyoruz, bundan sonra da saha da aday adayı olduğumuzu ilan edeceğiz” dedi.

“ANKARA’DAN İŞİ BAĞLADIM DİYE BİR ŞEY YOK”

Yücel konuşmasının devamında ise, “Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir çok milletvekili başvurusu da aldım. Belediye ve meclis üyesi de aldım. Böylesi şeyler hep duyarız Ankara’dan bağladım. Ankara’yı dolaştım geldim kimsenin öyle bağlama şansı falan yok. Bana da sen al bağladık git de demediler. Öyle bir şey de yok. Siyasetin ruhunda şöyle bir şey var. Bizim şuan saha da çalışan ilçe başkanımız var. Kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, mahalle başkanlarıyla, meclis üyeleriyle beraber elbette onların iradeleri var. Partimiz bu noktada da bir temayül yoklaması yapacak. Onun dışında Gölcük halkına soracaklar. Aday adayı bunlar, bunlardan kimi başkan görmek istiyorsunuz diyecekler. Ankara bu değerlendirmeler ışığında kendisine göre bir karar verecek. O zaman Ankara’nın kararını görmüş olacağız. Eski bir ilçe başkanı sıfatıyla bunları da size aktarmış olayım. Beni burada yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Vatana, millete, aileme, Gölcükümüze, partimize hayırlı uğurlu olur inşallah aday adaylığımız diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5