YRP BAYAZIT’LA DEVAM!

YRP’de Bayazıt, yeniden başkan

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’ni yaptı. Başkan Mustafa Bayazıt tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’ni yaptı. Gölcük Belediyesi Kongre Merkezinde yapılan toplantıya Gölcük halkı yoğun ilgi gösterdi. Kongreye genel merkezi temsilen mahalli idarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı katıldı. Helvacı konuşmasında, Gölcük’ te yaşadığı atmosferin kendisini umutlandırdığını dile getirdi.Sivil toplumunda yoğun ilgi gösterdiği kongreye, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı İsmet İşeri ve birçok hemşeri derneği başkanları katılım sağladı.
‘İLK SEÇİM ZAFERİMİZ GÖLCÜK’TE OLACAK’
Mustafa Bayazıt, tek aday olarak girdiği ilçe başkanlığı seçimini oy birliği ile kazandı. Seçilmesinin ardından söz alan Bayazıt, “Gölcük bölgesi milli görüş düşüncesinin halkta büyük karşılık bulduğu bir bölgedir. Nasıl ki geçmişte refah partisi döneminde ilk belediye başkanları bu bölgeden çıktıysa, önümüzdeki dönemde de ilk seçim zaferinin kazanılacağı bölge bu bölge olacaktır” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 8