YOK BÖYLE BİR AÇILIŞ, VESTEL İSTİKLAL’DE YÜZLERCE HEDİYE DAĞITILDI!

Kentimizin sevilen esnaflarından Recai İren, uzun yıllardır Vestel elektronik ürünler mağazasıyla Vestel Bayi olarak hizmet veriyor. Mağazacılığa  Gölcük’te uzun yıllar devam eden Recai İren 2 yıldır Kocaeli’de. Müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için Mehmet Ali paşa mahallesi, Turan Güneş Caddesi, No: 244 adresinde büyük mağazası ve ürün çeşitliliği ile İzmit halkının gönlüne giren İren, geçtiğimiz gün kentin en işlek olan İstiklal Caddesi’nde bir yeni şubesinin daha açılışını yaptı. Açılışa siyaset, iş dünyası, İren ailesinin dostları ve binlerce vatandaş katıldı.

3000 ADET ANAHTAR DAĞITILDI

Recai İren, yeni mağazasını büyük bir açılışla gerçekleşti. Müşteri odaklı yapılan açılışta, öncelik müşterilerin oldu. İren açılışına özel yapılan özel konsepte Var Mısın Yok’ musun programında ki gibi bir kutunun içerisine yüzlerce ürün çeki koydu. Ve tam 3000 adet anahtar dağıtıldı İstiklal Caddesinde. Anahtarı alan her bir talihli kutuyu elindeki anahtar ile açmayı denedi. Şanslı olan vatandaşlar ise Vestel’in birbirinden güzel ürünlerini kazandı. Buzdolabından, televizyona, kahve makinası, çay makinasına aklınıza gelebilecek ürün çeşidini müşterilerine dağıtan İren;  ‘Biz başarımızı memnuniyet dalındaki performansımızla sağlıyoruz.” Dedi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Şehrin en işlek caddesinde beyaz eşyadan ankastreye, küçük ev aletlerinden ısıtma ve soğutma sistemlerine, en çok ihtiyaç duyulan teknoloji ürünleri de Vestel istiklal şubesinde tüketicilere sunulacak.

TEŞEKKÜRLER

Açılışa özel hediyelerle insanların yüzünü güldüren Vestel İstiklal’in açılışı tam 2 gün sürdü. Açılış İzmit genelinde de ses getiren bir etkinliğe imza attı. Hediyelerini Recai İren’den teslim alan talihliler ise “Çekilişe katıldık ve büyük hediyeler kazandık. Çok mutlu olduk. Recai İren’e, teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dediler.

Vestel İstiklal,  şubesi Kocaeli’ye hayırlı olsun.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − = 25