YILMAZ; ‘VATANDAŞIMA SEÇİMDEN SEÇİME TÜRK BAYRAĞI İLE GİDECEK ALGI OPERASYONU YAPACAK BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM’

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve ilçe yöneticileri, Gölcük Belediyesi meclis üyesi aday adayları  ile birlikte  gazetemizi ziyaret etti. CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, ‘Vatandaşıma, seçimden seçime Türk Bayrağı ile gitmek gibi algı operasyonu yapacak bir belediye başkanı olmayacağım.’ Dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

YILMAZ; ‘5 YIL BOYUNCA, NEDEN HER HANEYE TÜRK BAYRAĞI DAĞITMAYAN BAŞKAN SEZER, SEÇİME GÜNLER KALA TÜRK BAYRAĞI DAĞITIYOR?’

Yılmaz; ‘Seçimden seçime ziyaretlere giden, yerel seçim olmasına rağmen sadece bir Türk Bayrağı ile gitmek gibi algı operasyonu yapacak bir belediye başkanı olmayacağım.

Bu süreçte bizim Milliyetçiliğimize, vatanseverliğimize hiç kimse yarışamaz. Seçimden, seçime ziyaretlere giden bir belediye başkanı olmayacağım. Her zaman Gölcük’ün içinde olan bir belediye başkanı olacağım.

Bu kentte en büyük milliyetçi benim! Ama bayrak üzerinden değil, eğer bir belediye başkanı iseniz bayrakla ilgili eksiklik görüyorsanız 5 yıl içerisinde çok zor bir şey değil, 50 bin hane var. Her eve birer tane bayrak dağıtsaydınız. Bunun üzerinden yapılacak siyaset hoş değil, biz böyle yapmıyoruz. Biz ekibimizle beraber insanlara direk dokunuyoruz. Bu kentte özlenen Gölcük’ü, arzulanan Gölcük’ü meydana getirmek için çalışıyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − = 60