YILMAZ; “GÖLCÜK HALKI BİZE 5 YIL VERSİN”

Gölcük Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi ve yeni dönem CHP Meclis üyesi adayı Özgür Yılmaz, gazetemizi ve gazetemizin imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz 5 yıl boyunca Gölcük Belediye CHP meclis üyeliği görevini yerine getiren, 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar meclis üyesi 2. Sıra adayı olan Özgür Yılmaz, yaptığı dost ziyaretinde partisinin projelerinden de bahsetti.

“GÖLCÜK HALKI BİZİMLE TANIŞSIN, HİÇ PİŞMAN OLMAYACAK”

“Projelerimiz, Gölcük’e kent kimliği kazandıracak, çağdaş Donanma kentine yakışır bir Gölcük yapacak” diyen Yılmaz, “Biz insanların nefes alacağı bir Gölcük’te yaşamanın sözünü veriyoruz, Gölcük’te yaşıyorum. Başka bir şehirde yaşama şansım yok çünkü bu kente aşığım. Projelerimizi hazırlarken 3 temamız vardı. En başa insanı koyduk. İnsan dedik, spor dedik, gençler dedik. Buradan Gölcük halkına sesleniyorum! Gölcük halkı Cumhuriyet Halk Partisi´ne bir 5 Yıl versin!  Bizimle tanışsın, hiç pişman olmayacak.  Daha yaşanabilir, daha çağdaş bir kent için bu kenti tanıyan, kent insanını tanıyan, birleştirecek ağabeyleri İsmet İşeri’ye bir şans vermelerini istiyorum” dedi.

“ÇARŞIMIZIN DÖNÜŞÜMÜ OLACAK”

CHP’nin bazı projelerine değinen Yılmaz; “Kentsel Dönüşüm Olmazsa Olmazımız; Gölcük’ü, estetik değerini kazanması için yeniden inşa edeceğiz. Yıkılan Gazi İlköğretim Okulu alanıyla D 130 karayolu sınırları arasında kalan alanı birlikte dönüştüreceğiz. Bu bölgeye zemin mesafesine kadar katlı otopark üzerine sosyal donatı alanları ve butik işyerleri olacak, İhtiyaca yönelik iş yerleri ile; merkezdeki otopark problemimize de çözüm olacak şekilde toprak altında kapalı otopark hizmetini de vereceğiz. Çarşımızın dönüşümü ve yeni yüzü olacak bu proje” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DE PROJEMİZ VAR “

İlçemizin hangi köşesinde olursa olsun bizim desteğimize ihtiyacı olan ailelerimizin çocukları için gündüz çocuk bakım evleri kuracağız. Bu bakım evlerinde hiçbir ücret alınmaksızın ailelerin yokluğunda yavrularımızın refakatçileri olacağız” dedi.

4-14 YAŞ ÇOCUKLARIMIZIN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

 Çocuklar için olan bir diğer projeyi açıklayan Yılmaz “Gelecek umudumuz çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde gelişmelerini tamamlaması için 4-14 yaş arası çocuklarımıza hizmet verecek bu  merkez sözümüzdür. Belediyemizin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapacağı protokolle çocuklarımızın ağız ve diş taramaları yapılacak. Diğer bir projemiz ise, Çocuklarımızın parklarını aydınlatacağız, karanlık çocuk parkı kalmayacak ve 24 saat kamera sistemi olacak parklarda” söyledi.

“GÖLCÜK´E YAKIŞIR HAYVAN PAZARI”

Ziraatçı olan Yılmaz “Hayvan Pazarı’nın yapımı konusunda sektör temsilcilerinin görüşlerinin de alınacağı ve modern bir proje ile birlikte Kurban Bayramı’nda hayvan pazarının oluşturduğu görüntü kirliliği ortadan kaldırarak, sağlıklı ve güvenli hizmet vaat ediyoruz. Hayvan Pazarı’nda büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için konaklama yerleri, adaklık hayvan satış alanı, saman satış birimleri, hayvan karantina bölümü, üstü açık kurbanlık satış padokları, portatif kurbanlık kesim ünitesi, sosyal tesisler, hayvan indirme bindirme rampaları, lokanta, çay ocakları, wc, duş, lavabo, soyunma odaları,konaklama yerleri, Gölcük’e yakışır  bir hayvan pazarı yapmak sözümüzdür” dedi.

“FESTİVALLER GÖLCÜK’E RENK KATACAK”

Yılmaz, son olarak “Belediyemiz olarak kültür sanat faaliyetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğine inanıyoruz. Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar sinema ve tiyatro gösterileri, halk konserleri organize etmek ve yöresel festivalleri daha etkin hale getirmek sözümüzdür. Tüm kalbimle inanıyorum ki “31 Mart Akşamı Zafer Bizim” diyerek açıklamalarını bitirdi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 38 = 44