Yılın EN’leri Ödül Töreni’nde” Gölcük’ten Dr.Şentürk’e Ödül

Çırağan Palace Kempinski’de Dünya Basın Mensupları Derneği; 10. Kuruluş Yılında düzenlenen Yılın EN’leri Ödülüne Gölcük Kent Konseyi Başkanı Doktor Metin Şentürk layık görüldü.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı ve Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı olan Dr. Metin Şentürk, DBMD Dünya Basın Mensupları Derneği’nin 2021 yılı EN’leri ödülüne layık görüldü. Dünya Basın Mensupları Derneği’ (DBMD) Genel Başkanı Muzaffer Tunç’un ev sahipliğinde bakan, milletvekili, medya, sanatçı, iş insanı, bürokrasi ve sanat dünyasından birçok kişinin katılacağı programda, çeşitli kategorilerde kendi alanında yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödüle layık görülen kişilere ödülleri verilecek olan organizasyonda Gölcük’ten Şentürk de orada olacak.

BAŞARI EKİP İŞİDİR

Gölcük adına sevindirici olduğunu belirten Dr. Metin Şentürk: “Hizmet aşkıyla yürüttüğümüz çeşitli projeler ve çalışmalarımızın bu şekilde takdire şayan görülmesi Kocaeli ve Gölcük’ümüz adına bizleri de oldukça mutlu etmiştir. Başarı ekip işidir, ben bu ödülü ilk günden bugüne fedakârca çalışan Gölcük Kent Konseyi’ndeki çalışma arkadaşlarım, bizleri her zaman destekleyen Değerli Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve Kaymakamımız adına kabul ediyorum. Aynı zamanda; Kocaeli Yerel Kültür Platformu’ndaki çalışma arkadaşlarıma, Kadın Kollarımıza ve Yerel Kültür Dernek Başkanlarıma da bu ödüle vesile olacak çalışmalar içinde oldukları için teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 8