Yıldız mazbatayı aldı

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi geçtiğimiz hafta sonu Kongre sarayında düzenlenen 16. Olağan genel kurulunda, Turhan Yıldız; 105  delege oyuyla güven tazeledi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi delegelerin oylarını almasının ardından dün İlçe Seçim müdürlüğünde mazbatasını alarak göreve başladı.

Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi, mazbatalarını Gölcük İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan tarafın aldı. Okan; Yıldız ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sendika Başkanı Yıldız “İşçi arkadaşlarımız ve Harb-İş camiası adına hayırlar getirmesini diliyoruz,  inşallah yeni dönemde de işçi arkadaşlarımızın hak ve hukukunu layıkıyla savunuruz vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum onların desteğine, bizlerde hizmet olarak karşılık vereceğimizi düşünüyorum, önümüzde toplu iş sözleşmemize süreç  var. İnşallah bu toplu sözleşmede kazanımlı bir şekilde imzalarız.  İş yerlerimizin özelleştirilme durumu söz konusu bunu da mücadeleci sendikacılık örneği sergileyerek iş yerlerimizin özelleştirilmesinin önündeki zırhı da kaldırarak iş yerlerimize sahip çıkmaya çalışacağız” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 25 =