YILDIZ; “ESNAFIMIZ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDEN HABERSİZ VE TEDİRGİN”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ekibiyle birlikte Gölcük’e çıkarma yaptı. Saha çalışmasına teşkilat yöneticileri ve çok sayıda üye de eşlik etti

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, il ve ilçe teşkilatıyla birlikte Gölcük’te bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Örcün Mahalle Muhtarı Mustafa Uyar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldız, vatandaşları dinledi.

MÜZE GEZİLDİ, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

İYİ Partililer, Kocaeli’nin ilk ve tek hat müzesi olan Hattat Ali Vasfi İzmidî Hüsn-ü Hat Müzesi’ni ziyaret etti. Tarihin hamamı restorasyon çalışmaları sonucu hat müzesine dönüştürülme sürecini aktaran Muhtar Uyar, İYİ Parti’yi müzede misafir etti. Yıldız, tarihi ve kültürel değerlerimizin genç kuşaklara aktarılması noktasında büyük önem taşıyan bu güzel projeye destek olan ve katkıda bulunan başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
TÜRKKAN’IN TBMM’YE VERDİĞİ ÖNERGESİNİ ESNAFA DAĞITTI
Yıldız ve ekibi, Örcün Mahallesi ziyareti sonrasında Gölcük Merkez Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak kentsel dönüşümle ilgili TBMM’ye soru önergesi veren Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın önergesini esnafa dağıtarak bilgilendirmelerde bulundu.
“ESNAFIMIZ KENRSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDEN HABERSİZ VE TEDİRGİN”
Şanbaz Yıldız, “İYİ Parti olarak yapılacak bu projede hak sahiplerine ve şehrimiz insanına gerekli bilgilendirmenin yapılmadığını yerinde gördük. Merkez Mahallemizdeki esnafımız yaklaşık 7 yıldır şehir efsanesine dönmüş olan kentsel dönüşüm projesinden habersiz ve tedirgin. Ekonomik durumlarını gerekçe gösteren esnaflar, hem işlerinin biteceğini hem de yeni yer gösterilmemesi halinde sorun yaşayacaklarını vurgulamaktadır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

97 − 87 =