Yıldırım SEZER TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK

Yıldırım SEZER
TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK’ÜM

31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Gölcük Belediyesi’nin yeni başkanı Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Yıldırım Sezer oldu.
Gölcük halkının teveccühü ile Gölcük Belediyesi Başkanlığını kazanan Sezer, yaptığı açıklamayla kendisine destek veren tüm Gölcük halkına, AK Parti ve MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.
Sezer; “Doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partimiz’in takdiri, siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile Gölcük’te seçimleri kazanmış bulunuyoruz. Bu zorlu maraton sürecinde bizimle yol yürüyen herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakârlık göstererek süreçte en büyük destekçim olan kıymetli eşim ve çocuklarıma, gece gündüz demeden seçim çalışmalarımız için yoğun çaba gösteren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilat Başkanı ve Teşkilata, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarında görev yapan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin bekası için bir araya gelip Cumhur İttifakı’nın oluşturduğumuz MHP Gölcük İlçe Teşkilatına yoğun gayretleri ve çalışmalarımıza verdikleri büyük destek için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Gölcük’e, hizmet etmeye birlikte talip olduğumuz ve centilmence bir yarışı tamamladığımız diğer başkan adaylarına da bundan sonraki siyasi yaşamlarında başarılar diliyorum.
“Sen ben yok, Gölcük var” dedik ve tüm hemşehrilerimize bu süreçte ulaşmaya gayret ettik. Seçim çalışmalarımız boyunca bizlere gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüleriniz için, siz değerli komşularıma ve hemşehrilerime özellikle teşekkür ediyorum.
162 bin nüfuslu tüm Gölcük’ü, yeni dönemde kucaklayacağız, tevazu samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği yapacağız.
Şimdi vakit; Gölcük için yeni bir sayfayı hep birlikte açma vaktidir. Tüm Gölcük’ü, bu yeni başlangıcın heyecanı ve mutluluğu ile kucaklıyorum.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =