YENİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

YENİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi büyümeye ve gücüne güç katmaya devam ediyor. hastalara daha hızlı ve iyi hizmet sunabilmek adına Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin acil bölümünün genişletilmesi amacıyla ek bina yapımına başlarken, aynı zamanda hastaneye 8 yataklı birinci Düzey yoğun bakım ünitesi yapılıyor.

 

Halka daha iyi bir hizmet ve acil serviste insanların fazla sıra beklememesi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi tarafından alınan kararla acil servis bölümünü genişletilmesi için yanına ek bina yapılmaya başlandı.  Yapılan bu alışmalarla ilgili kısa bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sertan Acar; “Hastanemizde şifa bulan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın hastanede daha rahat ve hızlı bir şekilde muayene olmaları adına özellikle acil servis bölümünü büyütmeye karar verdik. Bundan dolayı hastane yönetimi olarak aldığımız kararla bu çalışmalarımıza başladık” dedi.

 

Sözlerine devam eden Başhekim Acar, “Bizim hastane olarak en büyük ihtiyacımız da 1. Düzey yoğun bakım ünitesiydi. Hastanemizin yanına yapılan ek binaya diyaliz bölümünü yerleştirdik. Boş kalan diyaliz eski bölümüne birinci bölüm 8 yataklı birinci düzey yoğun bakım ünitesini yapıyoruz. Bu çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde bu çalışmalarımız tamamlanarak birinci düzey yoğun bakım ünitesi ile acil ek binamız hizmete girecektir”dedi. Başhekim Acar son olarak, “Hastanemizin pandemi bölümü tarafında ise dışarıda sıra bekleyen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ve yağmurdan korunmak amacıyla sundurma yapılmasını planladık. Onu da en kısa sürede içerisinde yapmayı planladık. Biz hastane yönetimi ve tüm personellerimizin amacı hastaneye gelen vatandaşlarımız sıkıntı çekmeden şifa bulmalarıdır” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 22