YENİ OTOPARK’IN ÜCRETİ BELLİ OLDU

 

Gazi Orta Okulu’nun arsasının kentsel dönüşüm projesi başlayana kadar  düzenli otoparka çevrilmesine karar verilmişti. Bu otopark ile ilgili ücretlendirme de belli oldu. İşletmesini Gölcük Belediyesi’nin kendisinin yapacağı bu otoparkın ücreti günlük 3 TL olarak belirlendi.

 

 

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçemiz trafiğini rahatlatmak için yeni bir düzenlemeye gitmişti. Düzenlemeyle birlikte otopark sorununu kısmı olarak çözmek için yeni adımlar atılması kararlaştırılmıştı. Bu kampsamda mevcutta düzensiz bir halde otopark olarak kullanılan Gazi Orta Okulu’nun arsasının kentsel dönüşüm projesi başlayana kadar  düzenli otoparka çevrilmesine karar verilmişti. Bu otopark ile ilgili ücretlendirme de belli oldu. İşletmesini Gölcük Belediyesi’nin kendisinin yapacağı bu otoparkın ücreti günlük 3 TL olarak belirlendi.

“3 TL’LİK ÜCRET SEMBOLİKTİR”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Burada hedefimiz düzensiz otopark olarak kullanılan Gazi Orta Okulu’nun arsasına bir düzen getirmek. Sonuç olarak kentsel dönüşüm projemiz çarşı içinde başlayana kadar artık burası Gölcük Belediyesi işletmesinde otopark halini alırken, personellerimiz çalışacak ve günlük olarak 3 TL ücret alınacak. Bu rakam semboliktir. Verilecek fişle gün içinde giriş çıkışta yapılacak. Bunun yanında Donanma Caddesi’nde bulunan eski Vergi Dairesi’nin alanı ile eski Telekom’um yanında bulunan alanda otopark haline dönüştürülüyor. Çalışmalarımız sürüyor. Buralar da ise ücretlendirme olmayacak” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1