YENİ NÜFUS MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

 

44 yıllık memuriyet hayatının 25 yılını Gölcük Nüfus Müdürü olarak başarılı bir şekilde yürüttükten sonra geçtiğimiz ay emekli olan İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın’ın yerine atanan Yeni İlçe Nüfus Müdürü Aysun Dinç göreve başladı.

25 yıldır ilçemizde Nüfus Müdürlüğü görevini sürdüren Ersin Aydın’ın emekli olması sonrasında Yeni Müdür Aysun Dinç göreve başladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan yeni İlçe Nüfus Müdürü Aysun Dinç evli ve bir çocuk annesi. 21 yıllık memuriyet hayatının 11 yılını İlçe Nüfus Müdürü olarak sürdüren Aysun Dinç, ilk İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü Iğdır Tuzluca İlçesinde ve daha sonrasında Bolu Göynük İlçesinde devam ettirdikten sonra Gölcük İlçe Nüfus Müdürü olarak atandı.

ÇOK POZİTİF BİR EKİP İLE KARŞILAŞTIM

Ersin Müdürden devraldığı bayrağı en iyi şekilde taşıyacağını ifade eden yeni İlçe Nüfus Müdürü Aysun Dinç, “ Gölcük halkına en iyi hizmeti verebilmek için görevimin başındayım. 6 buçuk yıldır Bolu’nun Göynük İlçesinde sürdürdüğüm İlçe Nüfus Müdürlüğü görevimi Gölcük’te devam ettireceğim. Bu konuda oldukça heyecanlıyım ve bu nedenle biran evvel göreve başlamak istedim. Yasal sürem olan 15 Ekim’i beklemek istemedim ve bir hafta önce görevime başlamak istedim. Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü personeli olarak çok pozitif bir ekip ile karşılaştım. Yoğunluk olarak ta tüm Türkiye’de olduğu gibi yoğunluğumuz ilk dönemde ki kadar olmasa da yoğunluk var. Gölcük’ü çok beğendim ve Ersin Müdür gibi bende buradan emekli olmayı düşünüyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 5 =