“ YENİ DÖNEMDE ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer 19 Mayıs Caddesi esnaflarını ziyaret etti. 5 yılda çarşı merkezini daha da hareketli bir hale getireceğini belirten Sezer, “Esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, 19 Mayıs Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla hem de caddelerde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ile parti yöneticileri de Aday Sezer’e eşlik etti. Sevgi ve ilgiyle karşılaşan Ali Yıldırım Sezer,  nasıl bir Gölcük hedeflediğini ve Gölcük için düşündüğü projelerin de bir kısmını esnaflara ve vatandaşlara anlattı.

BİR BİR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışıyla Gölcük’ü büyütecek daha yaşanılabilir bir şehir haline dönüştürme hedefinde olacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, ben inanıyorum ki sizler 31 Mart’ta hizmet siyasetinden yana oyunuzu kullanacaksınız. Bizlerde 1 Nisan sabahı zaman kaybına tahammül etmeden kolları sıvayıp ilçenin sorunlarının üstesinden geleceğiz ve neler hayal ediyorsanız bir bir gerçekleştireceğiz. Yeni dönemde esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

İNSANA DOKUNACAK PROJELER

Sosyal, kültürel ve sportif alanda hayata geçirilecek projelere yeni dönemde önem vereceklerini ifade eden Sezer, “Gölcük’ün sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil, kullanışlı, modern ve talep gören yapılar olacak. Bunun yanında yeşile de önem vereceğiz. Öncelikle ilçemize bir millet bahçesi kazandıracağız. Bu millet bahçesi sosyal yönden de büyük bir eksiğimizi giderecek” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 5