YAZLIKSPOR’DAN ŞOK AÇIKLAMA

 

Yazlıkspor ile Halıderespor arasında geçtiğimiz haftalarda olaylı bir maç onanırken, bu maçın yankıları hala daha sürüyor. Yazlıkspor Yöneticisi Ekrem Atabaş, kulüp adına bir açıklama yaptı. Atabaş açıklamasında Halıderespor’un açıklamalarının tamamen yalan ve uydurma olduğunu söyledi.

 

 

 

 

Yazlıkspor ile Halıderespor arasında geçtiğimiz haftalarda olaylı bir maç onanırken, bu maçın yankıları hala daha sürüyor. İki kulüp yöneticileri açıklamalar yaparak olayı aktarırken, son olarakta Yazlıkspor Yöneticisi Ekrem Atabaş, kulüp adına bir açıklama yaptı.

“KAVGAYI BEN AYIRMAYA ÇALIŞTIM”

Atabaş açıklamasında şunları söyledi: “04.02.2018 tarihinde saat 13:00’da Halıderespor ile maçımız vardı. 92.dakikaya kadar oyun normal seyrindeydi. 2-1 önde iken aleyhimize verilen faul kararına futbol çerçevesi içinde zamandan faydalanmak için 5 nolu oyuncumuz topu engellemek istedi. Topun başında olan 24 nolu oyuncu ile 5 nolu oyuncumuzla aralarında tartışmak oldu. Hakem 5 nolu oyuncumuza kırmızı kart gösterdi. Bu meydanda rakibin 24 nolu oyuncusu 5 nolu oyuncumuza ağza alınmayacak şekilde küfür etmiş olup, tartışma büyüdü ve arbede yaşandı. Halıdere’nin 24 nolu oyuncusunun daha evvelde burnunun kırık olduğunu daha sonra söyledi. Bu arada burnu kanadı ve 5 nolu oyuncumuzun yanına gelip, burnunun kanını oyuncumuzun formasına sildi. Tartışmalar daha da büyürken, birlikte yere düştüler. Her iki takımın oyuncuları ve Yazlıkspor yöneticisi olarak ben kavgayı ayırmaya çalıştım. Olay o an çekilmiş fotoğraflarda zaten bellidir. Sonrasında polisler de sahaya geldi ve iki takımın oyunucusunu ayırdılar. Yazlıkspor yöneticileri, futbolcuları ve seyircilerinden asla temas olmadı. Maç 2-1 galip iken 90+3’de hakem tarafından tatil edildi.

“HALIDERESPOR’UN AÇIKLAMALARI UYDURMADIR”

Müsabaka sonrasında Halıderespor Başkanı ve antrenörünü gazetelere tamamen uydurma ve yalan beyanlarla bulunarak spora gölge düşürdüler. Halıderespor Başkanının zaten kulüp başkanlığı yapacak düzeyde olmadığını, akşam sabah sözlerinin bir biri ile tutmadığını tüm kamuoyu biliyor. 24 nolu futbolcunun idmanda burnunun kırıldığını ve küfürlü hakaret ettiğini itiraf etmiştir. Bunlardan hiçbir şey bahsetmeyip, gazeteye Yazlıkspor başkan ve yöneticilerinin olaya müdahale etmediklerini beyan ediyor. Aslında olay anında iki başkan karşı karşıya gelip, birbirlerine üzgün olduklarını belirtip, geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşlardı. Gazeteci Hulusi’nin fotoğraflarından alıntı olarak sahaya ilk giren Halıdereli müzisyen kılığındaki davulcu olmuştur. Yazlıkspor yöneticilerinin ve futbolcularının emniyet güçlerine fiili hakaret ettiklerini yazdılar. Bunlar tamamen uydurmadır. Yazlıkspor yöneticileri, futbolcuları ve seyircileri bizleri korumakta olan emniyet güçlerine ve onların giydiği o şerefli üniformaya saygısızlık ve hakaret edecek kadar adi ve şerefsiz değildir. Emniyet güçleri bizim kardeşimizdir ve ülkemizin ayakta durmasında en büyük gücümüzdür.

“ORTALIĞA BAĞIRIP TEHDİTLER SAVURUYORDU”

Halıderespor Kulüp Başkanı gazetelere verdiği beyanların kesinlikle doğru olmadığını bizim yönetim ve teknik heyet olarak olayları yatıştırmaya çalıştırırken, antrenör İbrahim Altıntaş bağırıp ortalığa tehditler savuruyorlardı. Biz Yazlıkspor olarak iki genç kardeşimizin maç esnasında kavga yaptıklarından son derece rahatsız olduğumuzu belirtip, Halıdere yönetimi ve teknik heyeti gibi yalan uydurma haberleri basına verip, gündem yaratmaya çalışmadık, çalışmayacağız da. Yazlıkspor olarak üzüntümüzü belirtip, Kocaeli spor camiasından özür dileriz” dedi.

 

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − 14 =