YAZLIK AYAĞA KALKTI!

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer Yazlık’ta mahalle mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer’in Yazlık’ta düzenlediği mahalle mitingi, büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Mitinge; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, belediye meclis üyesi adayları, parti yöneticileri de yer aldı.

ANLIYORUZ Kİ, BU İŞ BİTMİŞ

Meşaleler ve havai fişeklerle karşılanan Aday Ali Yıldırım Sezer, büyük bir coşkuyla mitingin yapıldığı alana girdi. Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptı ve şunları söyledi; “Bugün bu tabloyu Yazlık’ta görünce anlıyoruz ki, bu iş bitmiş. Her gittiğimiz yerde büyük ilgi ve teveccühle karşılaşıyoruz. Ali Yıldırım Sezer başkanlığı kazanmış, bizler artık oyumuzu arttırmanın mücadelesini veriyoruz. Yoğun katılım ve destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

OYUMUZU ARTTIRARAK KAZANACAĞIZ

Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Bu soğuk havada evinizde oturmak yerine bizleri dinlemek ve seçim süreciyle ilgili yapacaklarımızı anlattığımız bu mitinge katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep söylüyorum yine tekrar edeceğim, hedefimiz sadece seçimi kazanmak değil, oyumuzu arttırarak kazanmak, bunu başaracak inanç ve şevk hemşerilerim de ve teşkilatlarımızda mevcut” ifadelerini kullandı.

ADALETİ TESİS EDECEĞİZ

“Biz öyle bir seçim beyannamesi hazırladık ki; neye söz verdiysek yapacağız, yapamayacaklarımız için de söz vermeyeceğiz” diyen Sezer, “Bizim en önemli gayemiz adaleti tesis etmek, adaletli bir yönetimle Gölcük Belediyesi’ni yönetmek. Onun için sizlerle her zaman istişare edeceğiz. Sorunların çözümü ve çalışan bir belediye içinde liyakatli, işinin ehli bir ekiple yolumuza devam edeceğiz. Bundan yana kuşkunuz olmasın. Gönül Belediyeciliği ilçemizde nüfus bulacak” diyerek alkışlar arasında sözlerini noktaladı.

????????????????????????????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 40