YAZ OKULU BAŞLIYOR

Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA) Gölcük İlçe Temsilciliği 07-13 yaş arası öğrencilere yönelik vereceği yaz okulu başlıyor. 18 Temmuz – 19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Yaz okulu toplamda 5 hafta sürecek.

Kayıtları 02 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek

Sinemadan okçuluğa, yüzmeden buz patenine kadar bir çok kültürel etkinliğini yanı sıra Kuran-ı Kerim, Peygamberler Tarihi ve Adab-ı Muaşeret gibi dini derslerinde yer aldığı TÜGVA yaz Okulu kayıtları 02 Temmuz Cumartesi gününe kadar TÜVGA Gölcük İlçe Temsilciliğinden kabul edilecek.

Dini eğitim ile sosyal ve kültürel etkinlikler bir arada

Sabah 9:00’da başlayacak olan dersler, öğleden sonra  14:30’a kadar devam edecek. Yaz okulunda öğleden önce; Kuran-ı Kerim, Ezber, Peygamberler tarihi, Öncü Şahsiyetler, Siyer-i Nebi, İlmihal ve Adab-ı Muaşeret dersleri verilecek. Öğleden sonra ise yüzme, at biniciliği, sinema, tarihi mekan gezileri, okçuluk, diriliş kampı, uçurtma şenliği, buz pateni, hentbol, eğlenceli atletizm, doğa yürüyüşü ve el sanatları gibi sosyal etkinlikler ve aktiviteler olacak.

Kız ve erkek öğrenciler farklı okullarda ders alacak

Kız öğrenciler Anadolu Kalkınma Vakfı Kız Meslek Lisesi’nde, erkek öğrenciler ise Piri Reis İlkokulu’nda ders alacaklar.  TÜVGA Gölcük İlçe Temsilciliği’nde 02 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek olan kayıtlar için ayrıntılı bilgi için 0533 171 20 71 nolu telefon numarasından bilgi alınabilir.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 27 =