Yavuz; Marmara’nın güzel şehrine geldim

Ordu’dan ilimize atanan Vali Seddar Yavuz Kocaeli’ye geldi. Vali Seddar Yavuz’a valilik binası önünde karşılama töreni düzenledi. Kent protokolünü karşılayan Vali Yavuz makamına oturdu. İlk mesajında “Karadeniz’in incisi Ordu’dan Marmara’nın güzel şehri Kocaeli’ye gelmekten çok mutluyum” dedi

Resmi Gazete’de yayınlanan valilik kararnamesinin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Aydın Valiliği’ne, Ordu Valisi Seddar Yavuz ise ilimiz valiliğine atandı. Vali Yavuz bugün valilik önünde düzenlenen törenin ardından göreve başladı. Vali Yavuz’u vali yardımcıları, 12 ilçe kaymakamı, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, daire müdürleri ve valilik personeli karşıladı.

ÇOK MUTLUYUM

Karşılama töreninin ardından ziyaret defterini imzaladı. Makamında basın açıklaması gerçekleştiren Yavuz, “Karadeniz’in incisi Ordu’dan, Marmara’nın güzel şehri Kocaeli’ye gelmekten çok mutluyum. Bizden önce görev yapan tüm valilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu şehirde ortak aklı, istişare kültürünü ve birlikte yönetme anlayışını en güzel şekilde ortaya koymaya çalışacağız. Birlikte daha iyi noktalara ulaştırmak için çaba içinde olacağız. Sevginin hakim olduğu ve hesap verebilir, şeffaf bir anlayışla inşallah en iyi şekilde uygulamaya gayret içinde olacağız. İstişare içerisinde bu şehirdeki görevimizi yapmak istiyoruz” dedi.

KOCAELİ İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLERİ ALDIM

Pandemi süreci ile ilgili olarak Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ulusal düzeyde tedbir aldı. Bu tedbirler yerel düzeyde valilerimiz tarafından uygulanmıştır. Ordu’da gerekli çalışmaları yaptık. Buraya gelmeden önce de burayla ilgili tüm bilgileri aldım. Güçlü bir sağlık sisteminiz yoksa böyle bir virüs saldırısına direnebilmeniz mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapmış olduğu ve aldığı tedbirler ortada. Rakamlar da ortada. Pandemi kurulu ile bir araya gelerek alınması gereken ilave bir tedbir varsa bununla ilgili görüşmeler yapılır” ifadelerinde bulundu. Yavuz basın toplantısının daire müdürleriyle bir araya geldi. Burada yapılan toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 15