VOLEYBOLCULARI YALNIZ BIRAKMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Kocaeli Genç Kadınlar Voleybol Ligi’nde İhsaniyespor ile DSİ Spor maçına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı İsmet İşeri,  Kocaeli Genç Kadınlar Voleybol Ligi’nde İhsaniyespor ile DSİ Spor maçına katıldı. Büyük bir çekişmenin sahne olduğu mücadele İhsaniyespor’un 3-0’lık setle oyunu kazanarak şampiyonluğunu garantilemesiyle sonuçlandı.Oyuncuların sevinçlerine ortak İsmet İşeri herkesi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

HER BRANŞA ÇOK DEĞER VERİYORUM

Maçın ardından konuşan İşeri “Günümüzde artık her spor dalı gelişmekte ve ilgi görmektedir. Futbol haricinde diğer spor branşları taraftar kazanmakta ve heyecan vermekte. Bir spor aşığı olarak bütün müsabakaları heyecan içerisinde izliyorum. Hızlı bir ivme kazanan İhsaniyespor Voleybol takımı bu bağlamda seyir düzeyi yüksek bir maç izletmiş ve kazanmış olması beni ayrı mutlu etti. Karşı takım olan DSİ Spor’u da tebrik etmek istiyorum müthiş bir özveri ile mücadele ettiler fakat yetmedi. Sporun her branşına çok değer veriyorum çünkü gençlerimiz dinç ve bilinçli yetişiyor. Bizler de bu hususta spora gönül veren herkes için spor alanlarını çoğaltacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 90 =