VEKİL, LÜTFÜ TÜRKKAN DARP EDİLDİ!

İYİ Parti’li bir gurup 2. Olağan Kurultayda Genel İdare Kurulu üyeliği seçimi için delegelere “oy verilmeyecekler” listesi gönderildiği iddiasıyla ilgili Genel Başkan Akşener ile görüşmek istedi.

Bazı il ve ilçelerden gelen ve İYİ Parti’den ihraç edildiklerini iddia eden grup, parti önünde toplandı. Daha sonra Genel Başkan Meral Akşener ile görüşme taleplerini iletmek için genel merkez binasına giren gruba, güvenlik görevlileri ve partidekiler müdahale etti ve grubu dışarı çıkardı. Bu sırada çıkan arbedede gazetecilerin görüntü alması engellenmeye çalışıldı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın da arbede sırasında gruptan birkaç kişiyi zarar görmemeleri için kollarına girerek, parti binasından çıkardığı görüldü.

 DARP EDİLDİ İDDİASI

Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı Serhat Yıldırım, partide yaşadıkları sorunları anlatmak için Lütfü Türkkan ile toplantı yaparken Ümit Dikbayır’ın odaya girerek Yıldırım’ı darp etmeye çalıştığı iddia edildi. Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kavganın ortasında kaldığı, bu sırada darp edildiği iddia edildi.

 “DARBELER ALARAK DIŞARI ÇIKTIK”

Üç dört bayan ve bir iki arkadaşımızla Lütfü vekilimiz sağ olsun bir toplantı haline girdik. Sorunları konuşmaya devam ettik. Gayet olumlu geçen konuşmalarımız sırasında Ümit Dikbayır, “Yeter artık lan” diye geldi ve sonunda insanları bize saldırttırdı. Darbe üstü darbe alırken, bu sefer Lütfü bey sağ olsun, Lütfü Türkkan vekilim, ‘Bana sarıl’ dedi, Lütfü Türkkan vekilimle birlikte darbeler alarak genel merkezden dışarı çıktık. Biz İYİParti kurucularıyız. Bu partiyi kurarken emeklerimizle maddi manevi herşeyimizi ortaya koyduk. 24 Haziran’dan sonra yapılan atamalarla bizleri görevden alarak, usülsüz delege seçimleri, ilçe kongreleri yapılarak bizleri görevlerimizden aldılar. Bize de şu an bunları konuşmak üzere; bizlere şu ana kadar susun, bekleyin dediler. Bugüne kadar bekledik ama biz de artık çözüm bulunmadığından dolayı genel merkezi ziyaret etmek istedik. Ziyaretimizi yaptık ama dışarda silahlı adamlar, koruma orduları, bizden çok fazla insan orda bekliyordu ama yine de girdik içeriye… İYİ Parti, diğer partilerde olmayan demokrasi için kuruldu. Biz de bu partide demokrasiyi istiyoruz; sonuna kadar devam ediyoruz.” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1