Vekil Çakır Gölcük’te… “BİZ MİLLETİMİZİN  İÇİNDEN GELDİK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, bugün Gölcük turunda.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken,  Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetim kurulu ziyaretlerde AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a eşlik etti.

VEKİL ÇAKIR GÜNÜNÜ GÖLCÜK’E AYIRDI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Gölcük’te esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinin yanında Harb – iş sendikası Başkanı Korkut Gökbayrak, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan’a da ziyaretinde yer verdi.

Gölcük’te esnaflarla buluşan milletvekili Çakır, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini hatırlatan Çakır, “Devlet, millet el ele vererek inşallah bu zor günleri atlatacağız. Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımız, esnaflarımız oldu.

Ancak devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda hem vatandaşlarımızın hem de iş dünyamızın yanında olduğunu göstermiştir. Devlet millet içindir anlayışı ile hareket ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin ve tüccarımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz.”

 “VATANDAŞLARIMIZ İLE GÖNÜL BİRLİĞİ RUHUNA SAHİBİZ”

Bizler seçimden seçime değil, yılın her günü çalışma ve vatandaşlarımız ile gönül birliği ruhuna sahibiz. Biz milletimizin içinden geldik. Şehrimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Bu nedenle esnaflarımız baş tacıdır. AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımız bölgesel kalkınmanın tetikçisidir” ifadelerine yer verdi.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − 85 =