ÜNLÜ  “KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna (Türkiye Kamu Sen) üye Sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret etti.

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu Sen) üye Sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcilerinden oluşan heyet Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret ettiler. Türkiye Kamu Sen heyetinde Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Yerel Hizmet Sen Kocaeli İl Temsilcisi Özcan karabulut, Türk Kültür Sanat Sen Kocaeli İl Temsilcisi Turgut Dursun, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Kürşat Karadeli, Türk Tarım Sen Kocaeli İl Temsilcisi Çetin Keskin, Türk Haber Sen Kocaeli İl Temsilcisi Yasin Pazar, Türk Emekli Derneği Kocaeli Başkanı Alp Timincioğlu heyette yer aldı. Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapan Kamu çalışanlarının kurumlarda yaşamış oldukları sorun ve sıkıntıları MHP Kocaeli İl Başkanına Ünlü’ye aktarıldı. İl Başkanı Ünlü Türkiye Kamu Sen heyetine ziyaret için teşekkür etti.

“Kamu Kurum Ve Kuruluşları İdarecilerin Özel Mülkleri Değildir”

MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü heyete yaptığı konuşmada “Kamu çalışanlarının kurum ve kuruluşlarda yaşamış oldukları sorunları ve sıkıntılarını Kamu Çalışanlarının gerçek temsilcisi olan Türkiye Kamu Sen heyetinden dinlemek ve birinci elden bilgi sahibi olmak adına yapılan ziyareti anlamlı buluyorum. Dedi.  İl Başkanı Ünlü; Kamu kurum ve kuruluşları idarecilerin özel mülkleri değildir. İdareciler kişilere ve Kamu çalışanlarının üye oldukları sendikalara göre farklı davranış sergileyemezler, buna benzer davranışlar Kamu çalışanlarının kurumları sahiplenme duygusunda zafiyet oluşmasına sebebiyet verir. Cumhur ittifakının tarafı olarak buna müsaade etmeyiz. İdareciler kanun ve yönetmelik çerçevesinde kurumları sevk ve idare etmeleri gerekir. Kamu çalışanlarının sorunlarının takipçisi olacağız. dedi.”

“Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Görev Yapan Çalışanlar Ciddi Sorunlar Yaşamaktadır”

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Çeker ziyaret çıkışı yapmış olduğu açıklamada; “Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapan çalışanlar görev yapmış oldukları kurumlarda ciddi sorunlar yaşamaktadırlar. Bu sorunların ana kaynağı kurumlardaki idarecilerinin çalışanlara sendikal baskı ve ayrımcılık yapması oluşturmaktadır. Buda kurumlarda hizmet kalitesini düşürmekte olup aynı zamanda çalışanları da huzursuz etmektedir. Kurumlardaki bu gerginlik giderilmek suretiyle normalleşme sağlanmalı,  Kamu çalışanlarının yaşamış oldukları sorunlar hakkında Cumhur ittifakını oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Aydın Ünlü beyi bilgilendirerek sorunların çözümüne katkı sunması için bu gün bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kamu çalışanları adına gerçekleştirmiş olduğumuz ziyareti önemsiyoruz. Faydalı bir ziyaret olmuştur. Temennimiz bu ziyaretimizden sonra kamu kurum kuruluşlarında görev yapan kamu çalışanlarının üzerlerindeki idarelerin ve kurum amirlerinin baskıları sonlanır. Kurumlarda normalleşmeler başlar.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 2