ÜMİT USTA’DAN İZMİT’TE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ümit Usta her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ederken, son olarak Cumhuriyet Mahallesi’ne son derece modern ve şık bir pastane açtılar.

Ümit Usta’nın 6. Şubesi büyük bir kalabalıkla İzmit’te açıldı. Ümit Karslıoğulları (Ümit Usta) ve kardeşleri Mustafa ve Raşit Karslıoğulları’nın sahibi olduğu Ümit Usta artık markasını İzmit’te de tanıtacak.

Değirmendere’de 4, Gölcük’te 1 Şubesi bulunan dondurmasıyla meşhur Ümit Usta’nın İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi(Yürüyüş Yolu) No: 100 adresindeki 6’ncı şubesinin açılışına, siyasi erkan ve Karslıoğulları’nın dostları katıldı.  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Yöneticisi Dr. Şahin Talus, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Sibel Gönül, Gölcük Belediyesi Eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcüklü Eczacı Turan Dumlu, İsmet İşeri, Karslıoğulları’nın dostları ve davetliler yoğun katılım sağladı.

Fevziye Camii İmamı Faruk Çoban’ın duasıyla yapılan açılışta konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ümit Usta ve kardeşlerinin İzmit’in güzel caddesine güzel bir işletme kazandırdığını, Gölcük’e yaptıkları güzel çalışmaları İzmit’te de devam ettireceklerine inandığını söyledi. “İlçeye yakışır güzellikte ve modern bir işletmeyi ilçeye kazandıran bu kardeşleri tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ümit Usta ortaklarından Mustafa Karslıoğulları “Ustalarımızın hünerli ellerinden, özenle seçilmiş tatları sizlere tattırma fırsatı sunacağımız mekanımızda,  amacımız vatandaşa en güzel hizmeti verebilmek. Burada oluşturduğumuz ferah ve hijyenik ortamda, müşterilerimiz dilediği imkana rahatlıkla ulaşabilirler. Vatandaşlarımıza en tatlı hizmeti vermeye hazırız” dedi.

Büyük katılımla gerçekleşen Ümit Usta’nın açılışında davetlilere dondurma, börek, pasta, tatlı ve içecekler ikram edildi. 2 katlı ve 450 metrekare alanı bulunan iş yerinde müşterilere; dondurma, pasta çeşitleri, kahvaltının yanı sıra ızgara ve makarna çeşitleri de bulunuyor.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5