ÜMİT USTA, İZMİT YÜRÜYÜŞ YOLUNDA

İzmit kent merkezinde ve özellikle Yürüyüş Yolu çevresinde vatandaşların en çok tercih ettiği dondurmacıların tek bir ortak özelliği var. O da Gölcüklü olması. İşte bu yüzden biz ilçemizin bir markasını daha İzmit kent merkezine uğurluyoruz.

DONDURMA DA AKLA GELENLER

Bugüne kadar İzmit’te Serbesler, Öz Serbesler ve Madlen gibi Gölcük çıkışlı dondurmacılar yatırım yaptı. Bu dondurmacılar İzmit’te çok sevildi ve beğeniyle tüketilmeye devam ediyor. Bu üç firmaya yakın zamanda bir firma daha ekleniyor. O firma da kendi ürünlerinde ve dondurmasında bir marka.

ÜMİT USTA,  BİR MARKA

İzmit Yürüyüş Yoluna yeni şubesini açan Ümit Usta,  Gölcük ve Değirmendere’de marka olmuş bir isimdir. Halk tarafından çok sevilen,  Ümit Usta İzmit’te hem dondurmacı konseptinde hem de pastane konseptinde mağazası ile İzmit halkı ile tanışacak. Yürüyüş yolunda, bulunan pastane tadilat çalışmalarında ise artık sona gelindi.  İzmit halkı Ümit Usta ile tanışacak,  hizmet vermeye başlayan,  ilçemiz Gölcük ve Değirmendere’nin önemli markalarından olan Ümit Usta’ya, yeni şubesin de başarılar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 82