ÜLKÜCÜLER EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığının Aytepe Diriliş Kampında şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlediği yaz eğitim kampı tamamlandı. Yoğun katılımın olduğu kamp, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara başkanlığında gerçekleşirken, ilçemizden de ülkücüler yoğun katılımın gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Kocaelili ülkücüler Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yaz Eğitim Kampı’nda buluştu. Yoğun katılımın olduğu kamp, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara başkanlığında gerçekleşti. 10-11-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampın ilk gününde Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Orhan Kütük tarafından ”Genel Türk Tarihi” semineri verilerek teşkilatların soru-cevap şeklinde katılımı sağlandı.

SPOR FAALİYETLERİ YAPILDI

Kampın ikinci gününde futbol, okçuluk, paintball spor faaliyetleri yapılarak teşkilatların güne dinç başlaması sağlandı. Daha sonra teşkilatlara kitap okumanın faydaları anlatılarak ülkücülerin eğitimde ve bilimde öncü olması gerektiği vurgulandı. Kampa katılanlar kitaplar dağıtılarak kitap okuma etkinliği yapıldı.

ÇAKIROĞLU SEMİNERE KATILDI

Her ilçeden gelen toplan 160 kişinin katılım sağladığı kampa Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar ile ülkücü gençlerde ilçemizden yoğun katılım sağladı. 24 Haziran seçimlerinde 27.Dönem Milletvekili adayı Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu’nun anlatımı İle ‘Türk Milliyetçiliğinin Tarihsel Gelişimi ve Ülkü Ocaklarının Önemi konulu seminer yapılarak teşkilatların bilinçlendirilmesi sağlandı. Eğitimden sonra kamp ateşi etrafında toplanan Teşkilat mensupları Türkü ve Marşlar söyleyerek eğlendiler ve ikinci gün tamamlandı.

BAŞKAN ÖZKARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kampın üçüncü gününe sabah kahvaltısının ardından doğa yürüyüşü ile başlandı. Doğa yürüyüşünde marşlar hep bir ağızdan söylendi. Yürüyüşün ardından şınav, mekik gibi spor etkinlikleri ile Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yaz Eğitim Kampı başarıyla tamamlandı. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara kampa katılan tüm Ülkücülere ve ilçe teşkilatlarına teşekkürlerini iletti ve bu tarz etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 + = 56