Ulaşlı’nın en temel ulaşım sorunu çözülüyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ulaşlı’nın en temel ulaşım sorunu için gerekli onayı, Karayolları Genel Müdürlüğü’nden aldı. Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortak projesi ile Ulaşlı Alt Geçidi hayata geçecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle, Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulu’nun alt kısmında kalan bölgede, 1047 Sokak ile 1019 Sokağı, D 130 Karayolu altından birbirine bağlayacak olan Ulaşlı Alt Geçidi Projesi, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 05.02.2021 tarihinde onaylandı. Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortak proje kapsamında hayata geçecek olan Ulaşlı Alt Geçit Projesi’yle, Ulaşlı’nın sahil ve üst kesimi birbirine bağlanmış olacak.

ORTAK PROJE KAPSAMINDA YAPILACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Ulaşlı’nın en temel ulaşım sorununu çözüyoruz. Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulu’nun alt kısmında kalan bölgede, 1047 Sokak ile 1019 Sokağı, D 130 Karayolu altından birbirine bağlayacak olan Ulaşlı Alt Geçidi Projemiz, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 05.02.2021 tarihinde onaylandı.  Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’yle ortak proje kapsamında hayata geçecek olan Ulaşlı Alt Geçit Projesi’yle, Ulaşlı’nın sahil ve üst kesimi birbirine bağlanmış olacak. Ulaşlı Alt Geçidi, ilçemize ve Ulaşlı’mıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

YouTube Linki: https://www.youtube.com/watch?v=sysMrbcemoY

Videoyu haber içine embed ederseniz seviniriz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 49 =