ULAŞLILILAR KÜÇÜKAYDIN’I BAĞIRLARINA BASTI

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte Ulaşlı’ya gitti. Annesinin beldesi olan Ulaşlılılar Ebru Küçükaydın’ı bağırlarına bastılar. Küçükaydın ayrıca Değirmendere’de de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, orada da ilgi büyüktü.

 

 

 

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadınlar Kolu Başkanı Türkan Çimen ve yönetimleri ile birlikte Ulaşlı’ya gitti. Annesinin beldesi olan Ulaşlılılar Ebru Küçükaydın’ı bağırlarına bastılar. Ebru Küçükaydın Ulaşlı’da dedesinin arkadaşı amcalar ile annesinin arkadaşı teyzelerin ellerini öptü. Genç kadınlara sarıldı, çocukları kucaklayıp sevdi. Yani tam anlamıyla coşkuyla karşılandı Ulaşlı’da Ebru Küçükaydın. Ulaşlılılar Ebru Küçükaydın’ı “Sen bizim kızımızsın, oyumuz da, desteğimiz de seninle” diyerek uğurladılar.

BALIKÇI ALİ’NİN KIZI

CHP Kocaeli Milletvekili Ebru Küçükaydın aynı gün Değirmendere çarşıda esnafları dolaştı. Müşterisinin saçını kesen berberle de tokalaştı, saçı kesilen müşteriyle de. Nalburda alışveriş yapan insanın da hatırını sordu, nalburun da. Ayakkabı tamircisine de girdi, bisiklet tamircisine de. Esnafları dolaşırken yoldan geçen insanlarla da ayaküstü sohbet eden Küçükaydın’a ilgi büyüktü. Aslen Halıdereli olan, uzun süre Değirmendere’de balıkçı dükkanı işleten, “Balıkçı Ali” adıyla geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Küçükaydın’ın kızı olan Ebru Küçükaydın ortaokulu ve liseyi Değirmendere’de okuduğu okul yıllarından tanıdığı bazı insanlarla karşılaşınca eski yılların anılarını tazelediler.

 

 

 

 

Print

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 + = 35