ULAŞLI’DA Kİ TÜM VELİLERİ UYARDI!

Ulaşlı’nın tanınan isimlerinden Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı / Ulaşlı Gençlik Merkezi Koordinatörü Ercan Büyükbaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımla velileri özellikle uyardı.

Hayatımıza giren sosyal medya özellikle gençlerin ilgi odağı olmayı başarmıştır. Sosyal medyanın gücü göz ardı edilemez durumdadır. Yanlış kullanılan sosyal medyanın gençlerimiz ve çocuklarımız için bir tehlike olabileceğini biliyoruz. Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı / Ulaşlı Gençlik Merkezi Koordinatörü Ercan Büyükbaş sosyal medyasında paylaştığı mesajla ve paylaştığı grupla uyarıda bulundu.

“GENÇLERİMİZİ İÇİNE ÇEKEN TEHLİKE SOSYAL MEDYADA İTİRAF SAPKINLIĞI

Malesef bu sapkın yöneliş Ulaşlı’mıza da belli süredir sirayet etmiş durumda. Tüm velilerimizi özelikle uyarıyorum çocuklarınızın sosyal medyadaki etkileşimlerini yakından takip ediniz.

Değerli gençlerimiz sizde bu sapkın akımlara asla dahil olmayın çok yanlış bir yola girmiş olursunuz Allah korusun.

İlkokul ve Ortaokul da küfürlü konuşmalar ve şakalaşmalar asla yaygınlaşmasın bu kötü bir yoldur!

Asil ve iyi bir insan olmak istiyorsanız asla küfür kültürünü günlük konuşma alışkanlıklarınıza dahil etmeyiniz!

Bu sapkın akıma kanan gençlerimizin hemen bu sayfaları kaldırıp bir daha böyle saçma ve kötü bir yola girmemeleri için gereğini yapacaklarına inanıyorum.

Bu sayfaları kim açtı kimler destekliyor hepsini biliyoruz sayfalar kapatılmaz ise sayfaları açan kardeşlerimiz ile tek tek görüşmelerde yapacağız.

Değerli Gençlerimiz sizleri çok seviyoruz, daima iyi ve ahlaklı bir insan olmanız için daima yanınızda yer almaya devam edeceğiz.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 2