TÜRKİYE’NİN ÜNLÜ BAŞPEHLİVANLARI NİHAVEND’DEYDİ

 

 

 

 

 

Gölcük’ün en gözde mekanları arasında yer alan, manzarası, nargilesi ve muhteşem lezzetli çayı ile Kocaeli’nin her noktasından misafirleri ağırlayan Nihavend Çay Bahçesi bu seferde Türkiye’nin ünlü baş pehlivanlarını ağırladı.

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yağlı Güreş Takımı için mücadele veren, Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 4 kez altın kemeri kazanan başpehlivan Recep Kara, yine başpehlivanlar Serhat Balcı ve Nedim Gürel’i, Nihavend Çay Bahçesi Sahibi Mustafa Gürdal, Nuri Barış ve Cemil Özbay Nihaved’de ağırladı. Nihavendi çok beğenen başpehlivanlar, özel olarak hazırlanan kuzu tandır yemeklerini yerken, sonrasında da tavşan kanı çaylar eşliğinde güzel bir sohbet gerçekleştirdiler. Gürdal’a ve Barış’a teşekkürlerini iletip, Gölcük’ten ayrıldılar.

MEHMET YEŞİL YEŞİL NİHAVEND’DEYDİ

Kara, Balcı ve Gürel’in dışında Kırkpınar’ı kazanan güreşçiler arasında yer alan Mehmet Yeşil Yeşil ve ekibi de Gölcük Belediyesi Yağlı Güreşleri sonrasında dinlenmek için Nihavend’i tercih etti. Nihavend’in muhteşem manzarası eşliğinde arkadaşları ile sohbet eden başarılı güreşçi Gölcük’ü ve Nihavend’i çok beğendiğini, sık sık geleceğini belirtti. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4