‘TÜRKİYE’NİN GELECEK ADINA BÜYÜK HEDEFLERİ VARDIR’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Ülkemize tuzak kuranların kendi tuzaklarına düştüğünü görüyoruz. MHP olarak ne yapıyorsak Türk Milleti için yapıyoruz’ dedi.

‘TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜN ÇOK AÇIK OLDUĞU NET GÖRÜNMEKTEDİR’

Başkan Çakır, açıklamasında, ‘MHP olarak Türkiye’nin önünün çok açık olduğunu net görüyoruz. Azerbaycan’a verdiğimiz operasyon desteğimizde de bunu gördük. Türkiye artık bölgede adı geçen ülke haline gelmiştir. Bunun daha büyük adımlarını ileride göreceğiz. Yani gelecekte ülkemizin gücünü herkes görecek. PKK’nın ve uzantılarının tuzaklarını bu millet görmektedir. Türkiye’nin düşmanları tuzaklarına kendileri düşecek, milletimizde bunu görecektir. Bunu Somali’den Aden denizine kadar yapılanlardan görmekteyiz. Türk Milletini oyunun içine çekmeye çalışanlara cevabımızı herkes görmektedir. MHP ne yapıyorsa bunu Milletimiz ve Türk Devletleri için yapmaktadır. Gerisi de teferruattır’ ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’NİN GELECEK ADINA BÜYÜK HEDEFLERİ VARDIR’

Çakır, ‘Türkiye’nin gelecek adına büyük hedefleri vardır. Bu yol haritasında hedeflere ulaşıldıktan sonra ekonomi çok iyi olacak, işsizliğin olmadığı bir Türkiye olacak. Türk Dünyasından Asya’ya, Asya’dan Afrika’ya kadar her yere ulaşacağız. Türk firmaları Afrika’da enerjiden altyapıya kadar iş yapmaktadır. Türk Firmaları yine Tanzanya’da tren yollarını yapmaktadır. Afrika’da su çıkarma işlemlerinin tamamı Türkler tarafından yapılmaktadır. Sömürülen Afrika’da Türkler insanlara umut olmaktadır. Türkiye mazlum devletlerin umudu olmaktadır’ dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 + = 25