TÜRKİYE’NİN BU OPERASYONA TESLİM OLMAYACAĞIZ DEME DÖNEMİDİR!

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

AK Parti Gölcük ilçe başkanı Ecz. Çetin Seymen basın açıklamasında  ilçe ve ülke gündemine değinerek Türkiye’ye resmen ABD merkezli, ekonomik operasyon yapıldığının altını çiziyor.

 

”MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

aygıdeğer hemşehrilerim, kıymetli basın mensupları; öncelikle Barış Pınarı Harekât Bölgesi’nde meydana gelen silah kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Kahraman Askerimiz P. Bnb. Mete Yıldırım’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Ayrıca yerli ve milli nesillerimizin yetişmesinde büyük bir özveri ile çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü tebrik ediyorum.

 

“MALİ İYİLEŞTİRMELER TAMAMLANACAK”

Ak Parti hükümeti olarak göreve geldiğimiz günden beri öğretmenlerimizin haklarını gözetmeye, şartlarını iyileştirmeye gayret gösterdik. Bunun son tezahürü olarak Öğretmenler gününde Sayın Cumhurbaşkanımız öğretmenlerimize bir dizi müjde verdi. Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıkların tamamlandığını ifade etti. Ayrıca 3600 ek gösterge başta olmak üzere mali iyileştirmelerin tamamlanacağını belirtti. İktidarımızda 2002 yılından bugüne 713.625 öğretmen ataması gerçekleştirdik. Bunun yanında özellikle kadın öğretmen sayısını %60 civarına çıkararak kadınlarımızın çalışma hayatına katılımında öğretmenlik mesleği açısından büyük artış sağladık.

 

“KAOS DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta içerisinde İzmir’de tamamlanan konutların müjdesini de verdi. Ak Parti hükümeti olarak 19 yılda verdiğimiz bütün sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. Bunun bir örneği de depremzede İzmir’de yapılan ve yatırım bedeli 750 milyon lirayı bulan 1391 konut ve 302 dükkandır. Bunların hepsinin inşası tamamlandı ve hizmete sunulmaya hazır haldeler. Dahası yatırım bedeli 1,5 milyar lira olan 3649 konut ve 51 dükkan inşası da tamamlanmak üzere. Kıymetli basın mensupları bakın biz kaos değil iş üretiyoruz. Çünkü biliyoruz ki milletimiz her zaman en iyisini hakkediyor. Edirne’den Kars’a, İzmir’den Konya’ya elimizin değmediği, hizmet götürmediğimiz tek bir şehir yok.

 

“DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Son dönemde ekonomik türbülansın olumsuz çıktılarının farkında olmak ile birlikte büyük bir ekonomik saldırı ile karşı karşıya olduğumuzun da farkındayız. 15 Temmuz darbe girişimiyle, gezi kalkışmalarıyla, e muhtıralarla, tehditlerle yapamadıklarını şimdi de ekonomik parametreler üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Özellikle Biden ekranlarda kendi ağzıyla söylediği ‘’Erdoğan’a ekonomik yollardan darbeler yapacağız’’ söylemini aynen gerçekleştirmeye çalışıyor. Dikkat ediniz, Sayın Cumhurbaşkanımız konuşma yaptığı sırada kur fiyatları yukarıya fırlatılıyor ve aleni bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız hedef gösteriliyor. Eş zamanlı olarak sosyal medyadan linç kampanyaları yürütülüyor. Bakıyoruz ki bunların kaynağı hep aynı yer. Libya’dan vazgeçin, Afrika’yı Fransız sömürgesine bırakın, Suriye sınırını boşaltın, cezaevindeki teröristleri dışarı bırakın, Kanal İstanbul’u yapmayın, Akdeniz’de doğalgaz aramayın, Karadeniz’de doğalgaz çıkarmayın, bu ülkede Müslümanlar nefes almasın. İşte bu istediklerini yerine getirirsek dolar kurunu bu şekilde hareket ettirmeyeceklerini türlü vesilelerle taahhüt ediyorlar. Yani bize boyunduruk vurmak istiyorlar. Bizim bağımsızlığımıza kastediyorlar. Perde arkasında yapılan anlaşmalarla, pazarlıklarla devletimizi güçsüzleştirmeye çalışıyorlar. Pandemi dönemine rağmen, dünya ortalamasının çok üzerinde ihracat rakamları ortadayken, büyüme rakamları ortadayken, iç ticaret hacmi büyümüş ve ticarette bir problem yokken, istihdam rakamları pandemi öncesi döneme yaklaşmışken, Borsa İstanbul yükselişteyken olan kur hareketleri müdahalelerin doğruluğunu başka bir açıdan ispat etmektedir. Ancak biz Ak Parti hükümeti olarak milletimizin hep yanında olduk. Yapılan ücret iyileştirmeleri, asgari ücretin geldiği nokta, sosyal yardımlar, ödemeler, hizmetler… İstedikleri kadar saldırsınlar, manipüle etsinler, kaos çıkarmaya çalışsınlar; bilinmesini isteriz ki biz devletimizin yanındayız.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Dışarıdan içeriden kaos çıkarmaya çalışanlara karşı enerjimizi yitirmeden, motivasyonumuzu katlayarak yaptığımız çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Emekliler Derneği, Dernekler Platformu ve Trabzon Çavuşlu Köyü derneğini ziyaret ettik. Ardından Ağız ve diş sağlığı haftası ve diş hekimliği günü dolayısıyla Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Mustafa Aydınalp ve hastahane çalışanlarının gününü tebrik ettik. Daha sonra kayınvalidesine karaciğerini bağışlayan, geçmiş dönemde Teşkilatımızın sekreterliğini yürüten Sibel Tosun kardeşimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Son Pençe-3 Harekatı’nda şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak kardeşimizin ailesini ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

 

“YORULMAK NEDİR BİLMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçimden seçime değil her gün sahada olan bir siyasi hareket olarak önümüzdeki günlerde de hemşehrilerimizin gönül kapılarını çalmaya devam edeceğiz. Kadın kollarımız yaptıkları programlarla, kadın esnaf ziyaretleri ve hane ziyaretleriyle, gençlik kollarımız stand çalışmaları, mahalle bizim gençlik bizim programları ve kafe ziyaretleriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Yorulmak nedir bilmeyen bütün teşkilatımızla halkımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi selamlıyor, hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − 50 =